Ce afacere are Andreea Esca în țară: ‘Au vrut să dea foc și le-am salvat’

Ce afacere are Andreea Esca în țară: ‘Au vrut să dea foc și le-am salvat’
Andreea Esca, totul despre afacerea sa. Cum a pornit proiectul ei de suflet

Andreea Esca se află la pupitrul știrilor de la Pro TV de peste 20 de ani, dar vedeta și-a îndreptat atenția și spre alte domenii ofertante. Mai exact, aceasta are o afacere inedită în România, bucurându-se mereu de alegerea pe care a făcut-o în trecut.

Andreea Esca, dezvăluiri despre afacerea ei de suflet

Andreea Esca s-a decis să investească banii primiți de la Pro TV într-un proiect de suflet. În copilărie, vedeta și-a petrecut verile în Porumbacu de Sus, locație aflată în apropierea Sibiului. Aceasta a rămas cu multe amintiri frumoase, așa că nu a putut să lase locul de izbeliște și a luat măsuri drastice.

Mai exact, vedeta a vrut să salveze o casă din lemn ce avea un design tradițional. Proprietarul își dorea să o pună pe foc, așa că știrista a luat-o și a restaurat-o pentru a bucura mai multe generații. Vorba s-a dus în sat, așa că mulți au mers la Andreea Esca pentru ca aceasta să cumpere mai multe proprietăți.

„Proiectul respectiv a plecat de la simplul fapt că am vrut să salvăm o casă de lemn de la cineva care o punea pe foc pentru că își făcea altă casă. Din păcate, asta se întâmplă cu vechile case de lemn.

Mi s-a părut că am putea să o salvăm, să o restaurăm, să arătăm oamenilor cum arătau înainte casele.

După ce am luat-o pe aceea, m-am mai trezit cu niște săteni care au aflat și ne-au rugat să cumpărăm și căsuțele lor de lemn, în loc să le facă lemne de foc.  M-am trezit cu cinci căsuțe.

Am vrut să le salvez și m-am gândit că pot face un business din asta și le-am așezat pe un teren în satul bunicului meu unde eu merg de la un an și s-a creat un complex turistic cu căsuțe din lemn restaurate.

Înăuntru sunt complet utilate și aduse la confortul modern.”, a spus Andreea Esca pentru Libertatea.

De ce proiecte se ocupă Andreea Esca: ‘Îmi face plăcere’

Mai mult, Andreea Esca deține și propria revistă, A-list Magazine. Aceasta ocupă funcția de redactor șef și se bucură enorm pentru faptul că acest proiect a prins contur, mai ales pentru că își dorea să aibă contact și acest domeniu plin de strălucire al revistelor pentru femei.

„Îmi place foarte mult pentru că se completează cele două lucruri.

Din păcate, realitatea este foarte dură și foarte complicată, așa cum bine vedem la știri, și îmi face plăcere să am cumva contact și cu partea frivolă a vieții, superficială care e mai glamuroasă.

Pentru o femeie cred că e important să trăiască și această parte. Și acolo am o echipă foarte bună și practic suntem un grup de prieteni care facem ceva ce ne place.”, a mai zis aceasta.