Ce adoră Inna la noul ei iubit. Cum a cucerit-o, de fapt, Deliric

Ce adoră Inna la noul ei iubit. Cum a cucerit-o, de fapt, Deliric
Cu ce a cucerit-o Deliric pe Inna?

Inna a vorbit despre iubitul ei și relația frumoasă pe care o au. Fanii sunt extrem de fericiți când primesc vești de la aceasta despre povestea de iubire despre care nu discută des în public. Cum a reușit Deliric să o cucerească?

Cum a reușit Deliric să o cucerească pe Inna. Cântăreața a oferit mai multe detalii

Inna și Deliric formează unul din cele mai discrete cupluri din showbiz-ul românesc, iar fanii lor sunt extrem de curioși în privința relației lor. Cei doi au început în urmă cu câteva luni să posteze mai des fotografii împreună din vacanțe și să frecventeze împreună locuri publice.

Aceștia au ascuns la început povestea de iubire, ulterior făcându-și apariția ca un cuplu. Cei doi artiști sunt împreună de opt luni și au ales să-și trăiască iubirea departe de ochii lumii.

Mulți se întreabă cum reușesc acest lucru având în vedere profesia lor care presupune multe deplasări și mult timp petrecut departe de casă, mai ales în cazul starului internațional.

Pentru a satisface curiozitatea tuturor, bruneta a vorbit în cadrul unui interviu despre povestea pe care o trăiește alături de Deliric. Celebra solistă a mărturisit că la baza relației au stat încă de la început câteva ingrediente foarte importante care de altfel ar trebui să fie în prim-plan în viața oricărui cuplu.

„Fiecare persoană e diferită, fiecare cuplu e diferit. Sunt câteva ingrediente de bază”

”Nu există o rețetă și mă feresc de sfaturi, soluții, cum se face. Fiecare persoană e diferită, fiecare cuplu e diferit, așa că tot ce pot să spun e că sunt câteva ingrediente de bază: încredere, respect, iubire, susținere, răbdare. Ne place super mult să călătorim și cred că este hobby-ul pe care îl facem cel mai des împreună. Și da, ne plimbăm mult cu skateboard-ul, ne vedem
des cu prietenii noștri”, a declarat Inna, informează Viva.

Inna a mai declarat că au știut ambii să gestioneze sectorul amoros și viața profesională. Mai mult decât atât, aceasta a mai adăugat și că totul se rezolvă prin comunicare și amândoi se susțin necondiționat în orice ar face, lucru care îi ține mlegați.

”Nu avem disensiuni pe plan artistic, dar nu pot să spun că treburile rămân la ușă, e imposibil în cazul nostru. Dar ne susținem unul pe celălalt în proiectele pe care le face fiecare”, a mai spus artista care a intrat în topul celor mai bogați oameni din România.

Urmăriți Playtech.ro și pe