24 aug. 2021 | 17:44

E sau nu Inna însărcinată? Un apropiat al vedetei dă răspunsul corect la această întrebare EXCLUSIV

Monden
E sau nu Inna însărcinată? Un apropiat al vedetei dă răspunsul corect la această întrebare EXCLUSIV
Inna se pregătește să devină mămică? S-a aflat adevărul

Pentru a doua vară consecutiv, Inna se confruntă cu zvonurile care o dau ca fiind sigur mămică. Artista noastră de renume internaţional neagă însă totul şi spune că „un copil vine doar atunci când este momentul!”

Inna, din nou în centrul atenției. Ce s-a aflat despre o eventuală sarcină

De câţiva ani buni încoace, dar în special în ultimele două veri, Inna, artista noastră de renume internaţional, rămâne în atenţia generală nu doar prin cariera sa muzicală, ci şi prin prisma faptului că lumea se grăbeşte să o vadă mamă.

În prezent, Inna încearcă să profite de ultimele zile ale sezonului estival, la Barcelona, alături de iubitul ei, Răzvan Eremia, alias Deliric, 39 de ani, un rapper foarte îndrăgit de care o leagă o frumoasă poveste de iubire închegată chiar vara trecută.

În aceste condiţii, nu este deloc de mirare că lumea încearcă parcă să-i împingă de la spate pe cei doi să facă marele anunţ.

Adevărul a ieșit la iveală: ‘Se va întâmpla la momentul oportun’

Însă artista amână marele moment. Vedeta a precizat pentru impact.ro, prin intermediul propriului PR, că marele moment al maternităţii nu a sosit încă.

„Inna a precizat de mai multe ori că-şi doreşte foarte, foarte mult să aibă un copil. Dar asta se va întâmpla la momentul oportun sau atunci când Cel de Sus va decide că este cazul.

În acest moment, ceea ce vă pot spune e că nu este cazul unui anunţ conform căruia Inna urmează să devină cumva mămică.”, a declarat Ana Maria Hâncu pentru impact.ro.

La rândul ei, cu puţin timp în urmă celebra solistă declarase ceva similar.

„Mi-am dorit dintotdeauna să devin mamă, dar mereu am adăugat şi că un copil vine atunci când e momentul!”, a transmis Inna.

Din nou pe scenă

Însă este evident că cei doi tineri îndrăgostiţi încearcă să se bucure cât mai mult posibil de noua lor relaţie, pe care au recunoscut-o cu destulă greutate, dat fiind că atât Inna, cât şi Deliric nu par foarte generoşi în a-şi mediatiza povestea specială de iubire pe care o trăiesc, preferând să ofere destul de rar amănunte despre aceasta.

„Nu obişnuiesc să vorbesc despre viaţa mea personală.”, sună avertismentul Innei pe această temă, unul preluat de destul de multe vedete internaţionale, de calibrul ei.

Însă foarte curând, Inna va da din nou ochii cu fanii ei români. Fiindcă o dată cu venirea toamnei, Elena Alexandra Apostoleanu, cea pe care o lume întreagă o ştie mai mult sub numele ei de scenă, Inna, are programate o serie de concerte în România, unele de natură privată, altele publice, cum e cel de la Medgidia.

În plus, la mijlocul lui octombrie, Inna va împlini 35 de ani, o vârstă excelentă nu doar pentru a-şi consolida cariera profesională, ci şi pentru a deveni mămică.

Cea care a cochetat de mică cu muzica, încă de la opt ani, când a luat primele lecţii de canto, spune că un motiv aparte al întâlnirii sale cu fanii din România o va reprezenta cel de-al doilea sezon al emisiunii Masked Singer, de la PRO TV, pentru care a filmat deja multe episoade.

„Mă declar pur şi simplu entuziasmată să fiu detectiv și în cel de-al doilea sezon de Masked Singer, un proiect extraordinar de televiziune, în care mă distrez alături de colegii mei, în care descoperim personaje, povești savuroase şi măști spectaculoase.

Iar telespectatorii nu vor regreta niciun moment reăntâlnirea cu noi, fiindcă dacă primul sezon a fost tare, cel de-al doilea sezon va fi cel mai tare!”, a adăugat aceeaşi Inna.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro