Ce a făcut Monica Gabor în mare secret, după despărțirea de Mr. Pink. E dovada clară că a fost ținută ”din scurt”

Ce a făcut Monica Gabor în mare secret, după despărțirea de Mr. Pink. E dovada clară că a fost ținută ”din scurt”
Ce a făcut Monica Gabor după despărțirea de Mr. Pink?

Monica Gabor și Mr. Pink și-au spus adio după o relație de lungă durată. Ce a făcut fosta soție a lui Irinel Columbeanu în mare secret după despărțirea de afaceristul chinez? Fanii și-au dat seama cât de bine îi este fără bărbat.

Monicăi Gabor îi este mai bine fără Mr. Pink. Ce a făcut după despărțirea de afacerist?

Mulți au fost șocați de despărțirea fulgerătoare dintre Mr. Pink și Monica Gabor. Cei doi au trăit o poveste de dragoste discretă, departe de ochii curioșilor, iar până acum nu se știa de problemele din relația lor care ar fi dus în cele din urmă la despărțire.

Abia acum s-au aflat câteva detalii ce ar fi putut să o facă pe fosta doamnă de la Izvorani să renunțe la afaceristul chinez. Monica ar fi fost ținută din scurt de bărbatul pe care l-a iubit, au dezvăluit câteva surse apropiate cuplului.

Ultimele ipostaze în care este surprisă demonstrează acest lucru pentru că acum fanii o văd extrem de fericită și în preajma unor persoane extrem de dragi. Mai exact, Monica s-a pozat alături de Ramona și Alina, sora lor cea mare care nu este în lumina reflectoarelor. De asemenea, Moni a dat fuga acasă, în Bacău.

„Iubirea noastră nu are nevoie de cuvinte. Este ca o bătaie de inimă. Se simte așa cum ne simțim propriul puls.”, a scris aceasta pe Instagram în dreptul fotografiei superbe cu ele. Un detaliu observat de fanii fostului model a fost că în anii în care s-a iubit cu Mr. Pink rar s-a pozat alături de familie sau prieteni apropiați.

„Nu a mai avut voie să meargă în țara sa natală”

De asemenea, în urmă cu câteva săptămâni s-a luat la cunoștință faptul că Moni nu avea voie să plece neînsoțită sau să mai facă vizite în România după ce fiica ei a ajuns în America alături de ea. Cu toate astea, fosta soție a lui Columbeanu a hotărât să păstreze tăcerea. 

„Se urcau în mașină și plecau unde voia el. Moni niciodată nu știa unde merge. Ea nu avea servitori în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri.

Înainte ca Irina să se mute în America, ea putea pleca să o viziteze doar cu acordul iubitului, care știa fix la cât decolează și aterizează avionul și tot ceea ce face Moni din momentul n care ajungea în România. După ce fetița a venit la ea, nu a mai avut voie să meargă în țara sa natală.”, ne-a spus, în exclusivitate, o sursă apropiată de vedetă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI