Cum arată acum iubita cu care Irinel Columbeanu voia, de fapt, să se căsătorească. Încă e superbă!

Cum arată acum iubita cu care Irinel Columbeanu voia, de fapt, să se căsătorească. Încă e superbă!
Cum arată acum iubita cu care Irinel Columbeanu voia, de fapt, să se căsătorească. Încă e superbă!

Înainte ca Irinel Columbeanu să aibă o relație cu Monica Gabor, el a fost cuplat cu Gabriela Botezat, cunoscută drept Blanche.

Cum arată acum iubita cu care Irinel Columbeanu voia, de fapt, să se căsătorească

Afaceristul a fost la un pas de a se căsători cu tânăra, fostă Miss România. Blanche s-a născut în Rădăuți și a avut o relație cu Irinel Columbeanu.

Omul de afaceri s-a despărțit de Blanche înainte să o cunoască pe Monica Gabor. Acum, Blanche s-a așezat la casa ei.

A dispărut din showbizul românesc și are o familie frumoasă, alături de soțul ei și cei doi copii. Ea este soție, mamă, dar și femeie de afaceri.

Blanche și-a deschis un salon de înfrumusețare la Rădăuți și deși ar putea să stea lejer acasă și să încaseze bani, tânăra se ocupă și de cele mai mici detalii, muncind cot la cot cu angajații.

Blanche și soțul ei dețin trei case în Rădăuți și două spații comerciale. În plus, cei doi au șase terenuri, așa că duc o viață cât se poate de decentă și liniștită.

Pe de altă parte, Irinel Columbeanu și-a pierdut toată averea și acum locuiește cu chirie într-un apartament cu două camere. În plus, el a ajuns să conducă o mașină second hand.

Irinel Columbeanu și Blanche s-au cunoscut înainte ca Monica Gabor să apară în peisaj. Se pare că fosta Miss România a fost cea care a ales să rupă relația.

Irinel Columbeanu, singur și fără bani

Totuși, cadourile făcute de afacerist au fost luate înapoi. De altfel, au existat zvonuri conform cărora Irinel i-ar fi distrus salonul de înfrumusețare pe care i-l făcuse cadou în orașul ei natal.

Dacă fosta lui Irinel s-a așezat la casa ei, nu același lucru se poate spune despre afacerist. El este divorțat și a rămas și fără o bună parte din avere.

”Nu m-a interesat aspectul financiar. Averea… Nu plecăm cu ea după noi. Eu nu am pierdut speranța. Bunurile astea pierdute, toate, nu mă interesează.

Casa de la Izvorani, terenurile din județul Ilfov… Nu eu le-am pierdut pe ele, ci ele m-au pierdut pe mine”, a spus Irinel Columbeanu.

”Petrec în bucătărie mai mult timp decât la Izvorani. Învăț. Știu să gătesc picioare de crab, caracatiță, rață… Bucătăria de la Izvorani e comparabilă cu apartamentul de acum. Nu m-am născut în Rolls, în vilă sau în alte mașini”, a spus Irinel Columbeanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI