Cât de mult a slăbit Monica Gabor după despărțirea de Mr. Pink. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu e aproape de nerecunoscut FOTO

Cât de mult a slăbit Monica Gabor după despărțirea de Mr. Pink. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu e aproape de nerecunoscut FOTO
Cum arată Monica Gabor. Fanii au fost surprinși

Monica Gabor a slăbit enorm! Cunoscuta vedetă a ajuns aproape de nerecunoscut după despărțirea de Mr. Pink. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a surprins pe toată lumea în momentul în care s-a observat cât de mult s-a schimbat, de fapt.

Monica Gabor și-a surprins fanii! Cât de mult a slăbit

Monica Gabor este cunoscută pentru trupul său de invidiat, dar se pare că fosta doamnă de la Izvorani și-a pierdut din forme după ce a slăbit. Aceasta a plecat într-o vacanță prelungită de câteva săptămâni, dar despărțirea de partenerul său, Mr. Pink, ar fi marcat-o enorm.

Monica Gabor a plecat alături de sora ei, Ramona, în Grecia, Mykonos. Apoi, în loc să se îndrepte spre casă, vedeta a preferat să se retragă în Dubai. Fanii și-au pus multe întrebări în momentul în care fosta doamnă de la Izvorani a șters toate pozele cu Mr. Pink!

Chiar dacă despărțirea dintre cei doi a fost confirmată de apropiații cuplului, un lucru este sigur! Monica Gabor a slăbit enorm, iar fanii abia au recunoscut-o. Aceasta este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața ei amoroasă, așa că preferă să nu ofere multe declarații despre relația ei.

Prima declarație despre despărțirea dintre Mr. Pink și Monica Gabor. Ce s-a întâmplat între cei doi

Monica Gabor și Mr. Pink au trăit o frumoasă poveste de dragoste, dar aceștia s-au hotărât să meargă pe drumuri separate! Informația a fost confirmată chiar de Paul Mantea, fost handbalist, ce este apropiat de fosta soție a lui Irinel Columbeanu.

„Da, e adevărat. Recent am aflat și eu, soția mea știe mai multe amănunte. Știu că a plecat din America, e posibil să nu se mai întoarcă, dar nu vreau să fac speculații.”, ne-a spus, în exclusivitate, acesta.

„I-au rămas doar câteva bijuterii’

De asemenea, se pare că Monica Gabor nu a vrut să păstreze nimic din ce are Mr. Pink. Vedetei i-au rămas doar câteva bijuterii, spre surprinderea tuturor. Aceasta s-a decis să plece din America, așa că mulți așteaptă că fosta doamnă de la Izvorani să spună ce se întâmplă, de fapt, în viața ei.

„Moni nu a mai vrut să păstreze nimic de la Mr. Pink.

I-au mai rămas doar câteva bijuterii, pe care însă nu le mai poartă și pe care le-a depus într-un seif, la fel cum a făcut la vremea respectivă și cu bijuteriile pe care le avea de la Irinel.”, ne-a mai spus o altă persoană apropiată Monicăi Gabor.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI