Ce a spus TJ Miles despre Elena Chiriac la Pro TV. Cătălin Măruță a fost uimit să-l audă

Ce a spus TJ Miles despre Elena Chiriac la Pro TV. Cătălin Măruță a fost uimit să-l audă
Ce a spus TJ Miles despre Elena Chiriac la Pro TV

TJ Miles, fostul concurent de la Survivor România 2022, a ajuns în România, după 18 săptămâni petrecute în Republica Dominicană, acolo unde s-a desfășurat competiția de la Pro TV. El i-a dezvăluit lui Cătălin Măruță cum a resimțit timpul petrecut acolo, ce a însemnat o astfel de experiență pentru el și cum a retrăit revederea cu familia.

Ce a spus TJ Miles despre Elena Chiriac la Pro TV

TJ Miles a fost eliminat din competiția Survivor România 2022. El a ajuns în țară, după 18 săptămâni petrecute în junglă. TJ Miles a venit în azi în platoul emisiunii La Măruță, unde a vorbit despre competiția la care a participat, dar și despre foștii săi colegi, alături de care a împărțit clipe bune, dar și tensiuni.

„A fost cea mai tare experiență, la cel mai potrivit timp. Nu am crezut că am această șansă, sunt mândru de această țară, că am putut să particip. Am învățat ce norocoși suntem, că avem confort și nu suntem conștienți de el, știu să fac propoziții mai bine în limba română, să nu îmi mai fie frică să spun ce gândesc, cum sa testez caracterele oamenilor, cum să nu mă demoralizez.

Am rămas în relații bune cu toți, am lăsat loc să ne vedem în public, nu țin ranchiună, dacă Elena, căreia i-am spus că nu vreau să ne mai vedem, vrea să ne vedem, eu o să accept. Asta înseamnă evoluție. Am slăbit 15 kg. Cel mai mult m-a impresionat Marian Drăgulescu, este atât de calm!

Îi dădeam șanse să câștige Survivor România, îl respect, e un om bun. Mi-a plăcut de Mary, are un suflet adevărat, Laura Giurcanu face pe șefa, îi place să fie bossy, m-am înțeles bine la început cu ea. Cu fiecare dintre concurenți am avut momente bune. Părinții m-au așteptat cu brațele deschise”, a declarat TJ Miles în ediția de marți a emisiunii La Măruță.

Marian Drăgulescu, eliminat de la Survivor România 2022

În ediția de ieri a emisiunii Survivor România 2022, concurentul care a părăsit competiția este Marian Drăgulescu.

„Mă bucur extrem de mult că am acceptat această provocare, să particip la această competiție, această experiență unică în viața mea, mă bucur foarte mult că am ajuns până în acest punct, îi felicit pe colegii mei și le urez succes în continuare, cel mai bun să câștige, sper să fie de la culoarea roșie.

O ușă se închide pentru mine, dar sunt convins că alte uși, cu alte provocări și oportunități se vor deschide. Am trăit experiențe frumoase și unice la Survivor România. Am trecut prin toate și iată că am ajuns în ultima etapă a competiției.

Îmi este foarte dor de casă, de cei dragi, mă gândesc cu bucurie că a sosit momentul să mă întorc acasă. Sunt recunoscător pentru cei care au fost alături de mine, s-au bucurat împreună cu mine”, a declarat Marian Drăgulescu după eliminare.