Cea mai mare recompensă de la Survivor România 2022. Premii de peste 10.000 de lei la o singură probă

Cea mai mare recompensă de la Survivor România 2022. Premii de peste 10.000 de lei la o singură probă
Recompensă uriașă la Survivor România în noua ediție

Daniel Pavel le-a făcut un anunț uriaș concurenților care au mai rămas în competiția Survivor. Câștigătorul de azi urmează să aibă parte de o serie de beneficii în urma probelor grele pe care trebuie să le execute. Marea finală se apropie cu pași repezi, iar sportivii care reușesc să răzbată în competiție sunt premiați pentru puterea, sacrificiile și ambiția de care dau în continuare dovadă după atâtea luni de stat pe insulă. Triburile au parte astăzi de cea mai mare recompensă din istoria Survivor România. Despre ce este vorba?

Survivor România 2022: recompense istorice în show-ul sportiv. Premii uriașe pentru câștigător

Survivor România este pe cale să-și găsească Supraviețuitorul suprem. Sezonul acesta a fost presărat cu premiere, iar după introducerea Exilului, concurenții au acum parte de premii neașteptate.

Bucuria celor rămași în joc vine din partea sponsorului principal. Jocurile individuale din această seară sunt deosebite, iar beneficiile celui care câștigă imunitatea sunt pe măsură.

Vodafone și-a propus să nu-l lase pe sportivul învingător de azi să uite de experiența din Dominicană, așa că i-a promis un pachet complet pentru 24 de luni de la ieșirea din proiectul TV.

De asemenea, concurentul norocos poate să apeleze azi un membru din familie și poate să împărtășească întreg cadoul cu alți doi coechipieri. Vestea cea mare i-a făcut pe participanții rămași în joc să sară în sus de bucurie, iar cadourile se ridică la peste 10.000 de lei.

,,Ceva ce o să vă aducă aminte mereu de Survivor”

,,Ceva ce o să vă aducă aminte mereu de Survivor și de recompense. Câștigătorul de azi va primi pachetul complet de internet și televiziune cu beneficii maxime pentru casă și servicii mobile pentru 24 de luni în rețeaua Vodafone.

Toate acestea alături de un super smartphone și un smart Tv de ultimă generație pentru a vă bucura alături de tribul de acasă. Surprizele nu se opresc aici.

Vodafone vă oferă și apel video cu un membru la familie la alegere. Campionul zilei dă din nou dovadă de mărinimie împreună cu alți doi concurenți aleși de el la alegere”, le-a spus Dan Pavel concurenților la începutul probelor.

Amintim faptul că întreaga companie Vodafone a anunțat că se alătură emisiunii Survivor ca sponsor principal și va oferi marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Noul sezon este derulat anul acesta de Pro TV, după ce în ultimii ani fanii show-ului l-au văzut la postul Kanal D. Mulți dintre telespectatori s-au bucurat de vestea auzită și așteaptă cu nerăbdare să vadă câștigătorul de anul acesta.