Primele declarații ale lui TJ Miles după eliminarea de la Survivor 2022. Ce i-a promis lui Cătălin Măruță

Primele declarații ale lui TJ Miles după eliminarea de la Survivor 2022. Ce i-a promis lui Cătălin Măruță
Primele reactii ale lui TJ Miles, dupa ce a parasit Survivor

TJ Miles a fost eliminat de la Survivor România 2022 în cadrul consiliului de marți, 17 mai. Fostul Faimos și membru al tribului Tigrilor a avut lacrimi în ochi atunci când și-a luat rămas bun de la coechipierii și adversarii săi. Ce dedicație i-a făcut lui Cătălin Măruță, deîndată ce și-a primit înapoi telefonul mobil.

TJ Miles, primele reacții după ce a fost eliminat de la Survivor

Plecarea lui TJ Miles de la Survivor 2022 i-a șocat pe fanii celebrului vlogger, care și-au exprimat supărarea și dezamăgirea pe rețelele sociale.

După ce a fost propus spre eliminare în șapte consilii, Tibi Iordache, cunoscut publicului sub numele de TJ Miles, a părăsit competiția din Republica Dominicană, în favoarea lui Alexandru Nedelcu.

„Era o surpriza dacă rămâneam. Mintea mea e deja setata, ca să nu mă las dezamăgit. Sunt dezamagit, dar viata merge mai departe. Simt ca fiecare dintre noi e diferit. Competitia schimba mulți oameni.

Nu trebuie sa castigi competitia ca sa fii un castigator. Trebuie să inveti din fiecare pierdere, ca sa fii mai bun. Ai încredere și ține capul sus, întotdeauna!”, a spus TJ Miles la consiliul de eliminare.

TJ Miles, mesaj pentru Cătălin Măruță

Miercuri, 18 mai, Cătălin Măruță a dezvăluit primele imagini cu TJ Miles din Republica Dominicană, după ce a părăsit Survivor România 2022.

Vloggerul i-a promis soțului Andrei că-i va povesti toată experiența reality-show-ului când va veni în țară și va ajunge în emisiunea găzduită de el.

„Unicul și singurul Cătălin Măruță! Uite-mă, sunt proaspăt scos din junglă, a fost cea mai tare experiență. Am trecut printr-un consiliu greu de eliminare, mai ales reacțiile din partea Tigrilor.

Era mai bine să fiu cu trofeul în mână, dar sunt nerăbdător să ajung în țară. M-am dus cu un scop la Survivor, să îmi arăt inima, să arăt eu cum sunt, fără bijuterii, aur, haine scumpe.

V-am dat inima pe un platou și chiar daca nu am câștigat, tot sunt un învingător. O să vin la tine să povestim.”, a fost mesajul pe care TJ Miles i l-a transmis prezentatorului emisiunii La Măruță de la PRO TV.

Ce scandal au făcut internauții după eliminarea lui TJ Miles

După ce TJ a părăsit competiția Survivor 2022, internauții au răbufnit pe rețelele sociale. Mai precis, pe pagina oficială a emisiunii utilizatorii au comparat show-ul cu situația voturilor de la Eurovision.

Fanii vloggerului au fost revoltați de faptul că favoritul lor a fost eliminat din Republica Dominicană, aruncând acuzații dure la adresa PRO TV-ului.

„Pro TV a furat stilul Eurovision!

Nede + Ionuț, frumos joc. Oricum blaturile le fac ăștia din producție. Bat pariu că a fost votat TJ la greu, dar în fine…

E vorba doar de parale! Sportul este doar o amintire pentru rablele astea. Nu mai vorbesc de corectitudine și multe altele. Câștigătorul se știe de 1 an”.

Competiția voturilor sau ce este asta? Cea mai mare nedreptate!

Votați degeaba, jocurile sunt făcute!

Voturile sunt corecte, că doar și la Parlamentare se câștigă corect prin vot. Și Ucraina a câștigat Eurovisionul corect, așa și aici”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care internauții le-au scris pe Facebook.

Duminică, 22 mai, încep confruntările individuale la Survivor România 2022. Ionuț Popa, Blaze, Alex Delea, Elena Chiriac, Oana Ciocan, Alexandru Nedelcu, Marian Drăgulescu și Ștefania Ștefan luptă pentru a câștiga marele premiu al sezonului.