21 oct. 2022 | 10:20

Ce a spus Meghan Markle despre Regina Elisabeta după ce nu i s-a permis să îi fie alături în ultimele ore de viaţă, la Balmoral. „A fost o perioadă dificilă”

Monden
Ce a spus Meghan Markle despre Regina Elisabeta după ce nu i s-a permis să îi fie alături în ultimele ore de viaţă, la Balmoral. „A fost o perioadă dificilă”
Ce a spus Meghan Markle despre Regina Elisabeta, după ce nu i s-a permis să îi fie alături în ultimele ore de viaţă.

Ce a spus Meghan Markle despre Regina Elisabeta, după ce nu i s-a permis să îi fie alături în ultimele ore de viaţă. Puțini se așteptau ca fosta actriță de la Hollywood să aibă această reacție. Partenera Prințului Harry a vorbit, într-un interviu oferit presei internaționale, despre cum a fost atmosfera în familia regală britanică în ultimele săptămâni.

Moartea Reginei Elisabeta i-a strâns pe toți acasă

Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață pe data de 8 septembrie, la Castelul Balmoral din Scoția. A condus Coroana britanică timp de mai bine de 70 de ani. La momentul decesului, regretata suverană era în vârstă de 96 de ani.

Prințul Harry și Meghan Markle se aflau la Londra când a avut loc tristul eveniment. Cuplul de Sussex a rămas în Marea Britanie până când a avut loc înmormântarea regretatei regine Elisabeta a II-a. S-a întâmplat pe data de 19 septembrie.

În mod surprinzător, moartea monarhului i-a reunit pe ducii de Sussex cu restul familiei regale britanice. Asta în ciuda faptului că, de-a lungul ultimilor doi ani de zile, între aceștia au avut loc tensiuni intense. Se pare că toți au îngropat, însă, securea războiului și au tratat evenimentul cu respectul cuvenit.

Ce a spus Meghan Markle despre Regina Elisabeta

Într-un interviu oferit publicației Variety, Meghan Markle a fost solicitată să vorbească despre perioada de doliu a familiei regale britanice. Partenera de viață a Prințului Harry a spus că a urmat o perioadă dificilă pentru toți membrii Casei Regale din Marea Britanie, după stingerea din viață a monarhului.

„A fost o perioadă dificilă. Dar soțul meu, mereu optimist, a spus că regina s-a reunit cu partenerul ei de viață”, a declarat Meghan Markle, într-o intervenție pentru publicația Variety.

Aproape nimeni nu s-ar fi așteptat ca Meghan Markle să vorbească în astfel de termeni despre regretata suverană. Multe voci erau de părere că soția Prințului Harry se va abține, mai degrabă, decât să aibă intervenții publice pe acest subiect. Pentru că nu i s-a permis să îi fie alături în ultimele ore de viaţă, unii s-ar fi așteptat ca fosta actriță să reacționeze mai puțin plăcut.

Regina Elisabeta și prințul Philip au format un cuplu timp de 73 de ani. Soțul regretatei suverane a murit în anul 2021. Totuși, el nu a fost înmormântat atunci, ci abia în anul 2022, împreună cu cea care i-a fost alături o viață întreagă. Evenimentul a avut loc la Capela St. George de la Castelul Windsor.

„Am reflectat la cât de special m-am simțit”

Partenera Prințului Harry a vorbit și despre moștenirea pe care bunica soțului ei a lăsat-o în urmă. Despre aceasta, ducesa de Sussex a spus că a fost „atât de frumoasă”! Regretata suverană rămâne cel mai strălucit exemplu în materie de leadership feminin, potrivit lui Meghan Markle.

Fosta actriță de la Hollywood a spus că a fost foarte recunoscătoare că a putut să îi fie alături Prințului Harry. Acesta a participat la mai multe evenimente organizate în memoria bunicii sale, în săptămânile ce au urmat înmormântării suveranei. La unele dintre ele a participat și Meghan Markle.

„Sunt profund recunoscătoare că am putut petrece timp cu ea și că am reușit să o cunosc. Am reflectat la cât de special m-am simțit când a avut loc logodna oficială. Mă simt norocoasă. Continui să fiu mândră că am fost primită cu căldură de către monarh”, a mai spus ducesa.

Meghan Markle a mai precizat pentru publicația Variety că unele evenimente, precum cel al stingerii Reginei Elisabeta, îi oferă o nouă perspectivă asupra vieții.

PlaySport
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de euro a lui Țiriac! A aşteptat 5 ani să o primească
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj FOTO
Ego.ro
SCANDAL! EA e amanta care i-a spart casa celebrului milionar român! Nu are pic de rușine!
Digi24
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
Cancan.ro
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate puteam să fug jumătate de oră'
Stirile PROTV
Tentativă de asasinare a lui Zelenski. Presupusul criminal, un polonez, s-a oferit să ajute serviciile speciale ruse
Romania TV
Prime Paşte 2024. Ce angajaţi primesc 3.000 de lei pe card, plus o majorare de salariu de 1.200 de lei, tichete de masă şi spor „de armonizare” de 200 de lei
Capital.ro
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
EVZ.ro
Noi taxe și impozite. Românii care rămân cu mai puțini bani
Adevarul
Ce trebuie să facem cu molozul și alte deșeuri din construcții. Depozitarea ilegală poate aduce sancțiuni uriașe
BZI.ro
Cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca! Vilele luxoase sunt în Valea Zânelor
Spynews.ro
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Transformarea fizică a Serenei Williams. Cum arată acum și ce spune legendara sportivă despre corpul ei
Digisport.ro
O româncă trage un semnal de alarmă: „Nu mai e de trăit în Italia”. Ce fenomen periculos a observat
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Miliardar român, fără noroc în dragoste. Dat în judecată de a patra nevastă
EVZ.ro
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Spynews
Viorica de la Clejani este în doliu: Mereu mi-a fost frică, parcă a presimțit...
Capital.ro
”Cu carne sau fără carne?” | Ce facem dacă ne simțim slăbiți în Postul Paștelui
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ARMATĂ OBLIGATORIE în România! Din 2026, în DOI ANI, intră în VIGOARE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro