Ce a spus Mario Fresh despre fata Andreei Esca. Detaliul enervant al Alexiei Eram

Ce a spus Mario Fresh despre fata Andreei Esca. Detaliul enervant al Alexiei Eram
Mario Fresh și Alexia Eram

Mario Fresh și Alexia Eram, deși, sunt foarte tineri, formează deja un cuplu de peste patru ani. Cei doi au planuri serioase de viitor. Cu toate acestea, un lucru îl enervează pe artist la iubita lui.

Mario Fresh, detaliul neștiut despre iubită

Mario Fresh și Alexia Eram formează un frumos cuplu de peste patru ani. Cei doi tineri se iubesc enorm si au planuri de viitor împreună. Pe conturile de socializare cei doi au un număr impresionant de fani, cu care împărtășesc momente din viața lor. Recent, artistul a povestit fanilor lui un detaliu care totuși, îl enerveaza la iubita lui.

Mario Fresh le-a povestit fanilor săi cum Alexia Eram petrece și 45 de minute doar să își aleagă o pereche de încălțări înainte de a ieși în oraș.

„De acum încolo când ieșim undeva și ne pregătim să ieșim undeva să ne aranjam o să fac live pe Instagram să vedeți și voi ce pot să trăiesc cu fata asta. N-a putut să se hotărască la două perechi de pantofi în 45 de minute. I-am spus cu care să meargă, după care m-a întrebat din 3 în 3 minute dacă trebuie să meargă cu ăia. Nu mai pot”, a spus Mario Fresh pe Instagram.

Vor să devină părinți tineri

Cuplul a dezvăluit admiratorilor faptul că au planuri de viitor și se gândesc să devină părinți tineri. Totusi, au subliniat faptul că încă nu se va întâmpla asta dar intenționează ca în cinci ani să se întâmple și asta. Artistul a mărturisit că nu au dezbătut foarte mult acest subiect deoarece sunt încă foarte tineri.

„La mine diferența este că anul trecut am avut peste 100 de concerte și anul ăsta deloc. Am făcut muzică în pandemie. Trebuie să mai stăm de acum încolo împreună încă patru! Nu ne grăbim! Avem 20 de ani. Dacă va fi să nu meargă, vor fi multe bătăi de cap. Mai bine o luăm mai încet, suntem tineri. Am niște părinți foarte tineri și îmi place foarte mult.  M-au ajutat mereu. Mă văd un tată tânăr, poate pe la vreun 25-26. Oricum… nu face diferența un inel”, a declarat Mario Fresh

Alexia Eram și Mario Fresh surprind întotdeauna cu declarațiile de dragoste pe care și le fac unul altuia în mediul online, așa că nimeni nu și-ar imagina cum este posibil să existe certuri mari între ei.

De-a lungul relației lor, cei doi tineri au întâmplinat și dificultăți în cuplu. Chiar artistul a recunoscut la un momnet dat pe contul său de socializare că erau pe punctul de a se despărți, însă, din fericire au trecut peste momentul respectiv.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI