Ce a spus Lucian Viziru despre Simona Gherghe chiar în fața lui Cătălin Măruță. Vedeta Pro TV a rămas fără cuvinte

Ce a spus Lucian Viziru despre Simona Gherghe chiar în fața lui Cătălin Măruță. Vedeta Pro TV a rămas fără cuvinte
Ce a spus Lucian Viziru despre Simona Gherghe chiar în fața lui Cătălin Măruță.

Lucian Viziru a revenit de ceva timp în Germania, acolo unde a locuit cu familia lui. El a venit în platoul emisiunii La Măruță, unde a participat la temuta rubrică a sosurilor iuți. Întrucât a declarat că are unele probleme de sănătate, actorul a preferat, din start, să răspundă la întrebările „picante” în loc să mănânce iute.

Lucian Viziru, dezvăluiri despre starea de sănătate

Lucian Viziru a fost întrebat mai întâi de starea de sa de sănătate, având în vedere că, recent, acuza anumite probleme medicale, ajungând la spital.

„La un moment dat am avut o miocardita, am ajuns la spital din cauza bilei, iar miocardita a fost la un moment dat, dar nu știu când. Am sunat medicul gastroenterolog înainte să vin la rubrica asta a sosurilor iuți”, a declarat Lucian Viziru.

Pentru că a refuzat să mănânce iute, Lucian Viziru a făcut mărturisiri neașteptate care au vizat nume cu rezonanță din showbiz-ul autohton. Iată ce răspunsuri a dat Lucian Viziru la rubrica sosurilor iuți, din cadrul emisiunii La Măruță, de la PRO TV.

Ce a spus Lucian Viziru despre Simona Gherghe chiar în fața lui Cătălin Măruță

  • „Cu ce femei din showbiz ai fi vrut să ai o aventură?

Cu Simona Gherghe, fata cu care m-am certat. Așa m-aș fi și împăcat cu ea.

  • Cu ce vedetă ai alege să stai pe o insulă pustie dintre: Simona Gherghe, Tania Budi și Catrinel Sandu.

Cu Simona Gherghe, cu ea ar vrea să fiu pe o insulă pustie, pentru că cu Tania Budi și cu Catrinel Sandu am mai fost.

  • Ce personaj ți-a dat țeapă?

Doamna Fosta Sandu mi-a tras țeapă, deși ne-am tras-o amândoi, și la propriu, și la figurat. Am fost cinci ani împreună.

  • Numește trei defecte ale soacrei tale.

Mi-a spus să nu mai vorbesc despre ea. E negativistă, vorbește mult, în primii doi ani a fost bine, dar după aceea ea s-a schimbat. Eu încă mai sper la relația noastră.

  • Ce actriță sărută cel mai prost și ce actriță sărută cel mai bine?

Secvența de sex cu Nicoleta Luciu a fost un fiasco total. Sărutul cu ea a fost cel mai prost sărut din câte am filmat. Cel mai bine sărută Gabriela Spanic. Cu ea nu a fost un sărut de platou, ne-a luat valul pe amândoi, de fapt.

  • Fă topul marilor șpritari!

Șerban Ionescu, Dumnezeu să-l ierte, Octavian Strunilă, dar acum nu mai bea.”, au fost întrebările și răspunsurile lui Lucian Viziru, la rubrica sosurilor iuți.