Actrița internațională de care Lucian Viziru a fost îndrăgostit: „Nu s-a putut face absolut nimic“ VIDEO

După ani de zile, Lucian Viziru a rupt tăcerea și a dezvăluit numele celei de care a fost îndrăgostit o bună perioadă de timp: „Am simțit că e ceva între noi“. Bărbatul a fost gata să părăsească România pentru actrița de telenovele care ne vizita țara în urmă cu 18 ani. De ce era imposibilă, însă, o relație între ei la momentul acela, afli în rândurile de mai jos.

Actrița internațională de care Lucian Viziru a fost îndrăgostit

S-au împlinit 18 ani de la filmarea serialului românesc „Numai iubirea“, însă fanii producției nu au uitat nici până în prezent celebrul sărut dintre Lucian Viziru și Gabriela Spanic, frumoasa actriță de telenovele care vizita pe atunci România.

După ce secvența a fost difuzată pe micul ecran, mulți au început să se întrebe dacă între cei doi s-a legat ceva și în viața reală. Ulterior, au început să apară zvonuri și speculații despre o posibilă idilă. Din păcate însă, ea a plecat din țară, el a rămas.

Acum, după ce au trecut ani de zile, fostul actor a făcut în sfârșit dezvăluiri cu privire la posibila relație dintre cei doi. Potrivit spuselor lui Viziru, care a fost invitat în la podcastul lui Cătălin Măruță, ambii au avut sentimente unul față de celălalt, însă o relație amoroasă ar fi fost imposibilă la acel moment.

Citește și: Boala pe care o are Lucian Viziru, după ce a fost suspectat de infarct. S-a aflat acum

„Nu s-a putut face absolut nimic“ VIDEO

Fostul actor a mărturisit și motivul, recunoscând că a păstrat legătura cu Gabriela după ce aceasta a părăsit România. Mai mult, frumoasa actriță l-a chemat la ea, în Florida. Deși își dorea să meargă, Lucian Viziru s-a răzgânit și nu a mai plecat nicăieri.

Mai târziu s-a aflat că în momentul în care a venit în România, Gabriela era însoțită de managerul ei, care îi fusese și iubit, cei doi despărțindu-se cu câteva zile înainte de a ajunge în țară.

„Aia a fost tot ce s-a întâmplat. Eu sigur aș fi vrut mai mult, cred că și ea ar fi vrut mai mult, numai că ea venise la București cu managerul ei, care era și fostul ei iubit de care tocmai se despărțise de vreo trei zile sau ceva de genul asta. Nu s-a putut face absolut nimic. Am mai vorbit la telefon.

Vorbit la modul că ea nu vorbea decât limba spaniolă, iar eu mă apucasem de limba spaniolă. Am reușit să stăm de vorbă la un moment dat, m-a invitat acolo, unde locuia ea, în Florida, dar până la urmă m-am hotărât că nu vreau să mă duc. Atunci am simțit că e ceva între noi“, a spus Lucian Viziru în podcastul lui Măruță.