Simona Gherghe a dat un concurent afară din emisiunea ei. Ce s-a întâmplat la Antena 1

Simona Gherghe a dat un concurent afară din emisiunea ei. Ce s-a întâmplat la Antena 1
Simona Gherghe a dat afara pe cineva din emisiunea Mireasa

Scandal incredibil în emisiunea Mireasa de la Antena 1. Simona Gherghe a fost nevoită să intervină și să despartă doi concurenți care s-au luat la bătaie. Prezentatoarea show-ului matrimonial l-a penalizat pe unul dintre băieți și l-a trimis acasă. Când vor decide dacă îl vor primi înapoi în competiție. Despre cine este vorba.

Pe cine a dat afară Simona Gherghe de la Mireasa

Încurcate sunt căile iubirii, iar situațiile tensionate dintre concurenții de la Mireasa se pot transforma în conflicte greu de aplanat. Recent, Simona Gherghe s-a văzut pusă într-o postură delicată, deoarece prezentatoarea dating show-ului de la Antena 1 a fost nevoită să-l dea afară pe unul dintre băieții din Casă.

Spiritele s-au încins între Cosmin și Aron, fostul iubit al actualei sale partenere. Cei doi s-au certat atât de tare încât, la un moment dat, Cosmin i-a pus mâna în gât lui Aron, clipa în care Robertina a sărit pentru a-i lua apărarea fiului său.

Pentru gestul său incontrolabil, Cosmin a fost penalizat și trimis acasă de către gazda emisiunii Simona Gherghe. Mai mult de atât, iubitul Alexandrei este în pericol de a fi eliminat definitiv din Casa Mireasa.

Până în gala de sâmbătă, 12 martie, concurenții trebuie să hotărască dacă îl vor mai primi sau nu pe Cosmin înapoi în competiția Mireasa. Comportamentul violent al fostului iubit al Andreei a fost aspru pedepsit de către șefii emisiunii.

„Un incident care s-a întâmplat în una dintre pauzele de publicitate ne-a dat peste cap planurile. S-a întâmplat acest gest. Nu dăm niciun act de violența la TV. Nu tolerăm agresivitatea, astfel de gesturi.

Astfel de comportamente nu au nicio legătură cu casa Mireasa, cu emisiunea, cu conceptul de iubire. Cosmin, ai 30 de minute la dispoziție pentru a părăsi casa Mireasa. Astfel de lucruri nu își au locul în competiția asta.”, a spus Simona Gherghe în cadrul emisiunii de la Antena 1.

Secretul relației dintre Simona Gherghe și soțul ei

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu formează un cuplu solid și puternic de aproape 10 ani de zile, iar tabloul familiei lor este completat de cei doi copii, Ana și Vlad. Vedeta susține că și ei au certuri, ca orice altă familie.

„Rețelele sociale arată doar partea luminoasă, vârful icebergului, dar să știți că și noi ne mai certăm, avem discutii in contradictoriu, uneori viziuni diferite, in ceea ce priveste educatia copiilor. Avem si noi destule zile proaste.

Sau cum le mai spun eu Anei si lui Vlad… si parintii fac tantrumuri? Sunt lucruri la care mă gândesc și care mă îndeamnă la o mai mare cumpătare, în expunerea publică”, a mărturisit Simona Gherghe pe rețelele sociale.