30 iun. 2021 | 15:16

Fulgy, un nou dosar penal. Ce a făcut fiul Clejanilor după ce a ieșit de la clinica de reabilitare

Monden
Fulgy, un nou dosar penal. Ce a făcut fiul Clejanilor după ce a ieșit de la clinica de reabilitare
Un nou dosar penal pe numele juniorului din Clejani

Familia Clejanilor trece prin momente grele din cauza fiului, Fulgy. După ce tatăl acestuia, Ioniță din Clejani, dezvăluia faptul că el a cerut internarea la o clinică de dezintoxicare, zilele trecute aflam că Fulgy era externat. Motivul externării ar fi fost refuzul acestuia de mai face unul din tratamentele impuse de clinică. Astăzi tânărul a călcat iar strâmb și are un nou dosar penal.

Motivul externării lui Fulgy de la clinica Gradiștea

După multe ieșiri din peisaj și mai multe altercații, familia decidea ca Fulgy să fie internat imediat la clinica de reabilitare din Gradiștea. Ioniță din Clejani era cel care dezvăluia acest lucru, spunând că el a fost cel care a cerut internarea fiului său. Consumul excesiv de droguri și reacțiile din spațiul public au fost motivele pentru care tânărul Fulgy a ajuns la clinică.

Numai că, după două săptămâni de la internare, medicii anunțau că ar luat decizia de externare a acestuia. Se pare că Fulgy nu vroia să ia parte la unul din tratamentele impuse  de clinica de reabilitare, și de aici și decizia medicilor de externare.

Un nou dosar penal pe numele juniorului din Clejani

Dej cu antecedente, se pare că Fulgy nu se potolește. Conform celor de la Cancan, imediat după ce a fost externat, Fulgy a încălcat din nou legea. Paparazii publicației amintite l-au surprins pe tânăr prin București, alături de tatăl său. Cei doi se aflau la o terasă din capitală, când, spun cei de la Cancan.ro, acesta s-ar fi ridicat de la masă și s-a dus direct la mașina tatălui său.

Deși avea carnetul suspendat, Fulgy s-a urcat la volanul mașinii, mutând-o din fața teresai unde se afla cu Ioniță din Clejani. Partea proastă este că poliția s-a autosesizat, au verificat camerele de luat vederi din zonă, după care au procedat la alcătuirea unui nou dosar penal pe numele lui Fulgy. Conform comunicatului emis de Poliție, urmează ca după constatarea faptelor, Fulgy să fie audiat în fața judecătorilor.

”În data de 30.06.2021, Brigada Rutieră s-a sesizat din oficiu, în urma unui material de presă, cu privire la faptul că un tânăr în vârstă de 23 de ani a condus un autovehicul pe o stradă din sectorul 3, în timp ce se afla în perioada în care, conform legii, nu avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoana în cauză este cercetată într-un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența substanțelor psihoactive, aflat în instrumentarea polițiștilor din cadrul Brigăzii Rutiere din data de 30.05.2021”, se arată în comunicatul Poliției.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Anunț pentru toți românii care au CARDURI pentru ALIMENTE. Pe 25 Aprilie a fost ultima zi
Capital.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro