Ce a spus Emily Burghelea după scandalul în care este implicat Dani Mocanu. Reacția surpriză a fostei asistente

Ce a spus Emily Burghelea după scandalul în care este implicat Dani Mocanu. Reacția surpriză a fostei asistente
Reația lui Emily Burghelea în scandalul lui Dani Mocanu cu leul

Emily Burghelea intervine în scandalul imens creat după imaginile cu leul lovit apărut în recentul clip al lui Dani Mocanu. Fosta asistentă de la Acces Direct și-a pierdut câțiva fani în urma reacției avute.

Emily Burghelea, reacție în scandalul lui Dani Mocanu cu leul lovit din clipul lui

Fosta asistentă de televiziune a intervenit în scandalul uriaș creat în urma recentului clip muzical al lui Dani Mocanu. Reacția ei nu a fost tocmai pe placul multora din internauții care o uremăresc pe platformele de socializare. Aceasta a făcut un clip pe care l-a urcat mai apoi pe canalul său oficial de YouTube unde și-a exprimat opinia vizavi de imaginile care au devenit rapid virale. Controversa nu se oprește aici, pentru că fosta concurentă de la Bravo, ai Stil pune toată vina către cei care dețin de drept animalul. Amintim că tânăra s-a distrat alături de celebrul manelist la melodia „Cireșica”, piesă care a rupt pentru câteva zile bune topurile românești. Din păcate pentru aceasta, opinia ei nu a fost gustată de unii urmăritori care consideră că oricum ar fi stat treaba, cel care se folosea de imaginea animalului trebuia să atenționeze autoritățile cu privire la starea în care l-a găsit.

  • Replica manelistului

„Vă asigur că leul trăiește mai bine decât voi toți și are tot ceea ce și-ar putea dori un animal și este perfect sănătos din toate punctele de vedere. Vă mulțumesc pentru reclama în plus pe care o faceți gratuit videoclipul meu”a spus artistul într-o filmare de pe Youtube.

„S-a făcut mare tam-tam”

„S-a făcut un mare tam-tam, s-a făcut o petiție online, autoritățile au intervenit în legătură cu leul… oameni buni, în primul rând nu cred că este posibil să aduci un leu la un videoclip în mod ilegal. Sunt absolut sigură că leul a fost adus acolo pe contract, nu este răspunzător nimeni din videoclip pentru starea de sănătate a leului sau de modul cum arăta. La grădina zoologică rag de dimineața până seara și nimeni nu îi întreabă de ce rag. Nu știu cu ce a greșit, dar situația stă în felul următor: Nu înțeleg de ce lumea s-a alarmat și s-a înhăitat să facă dreptate în cazul Dani Mocanu. De ce?!”
Emily Burghelea (Sursa: youtube.com)

Infracțiuni comise în clip

„Vorbim despre un șir de infracțiuni, conform Legii 205/2004 de protecție a animalelor: maltratare, schingiuire, traume fizice și psihice în cadrul acelor filmări. De asemenea, discutăm despre deținere fără drept al unui animal sălbatic. Mai mult, se presupune că acel leu ar fi fost închiriat de la o grădină zoologică. Prin urmare, administratorul grădinii zoologice ar putea fi acuzat de abuz în serviciu. Iată articolele, pe larg, la care fac referire, din Legea de protecție a animalelor”
Senatorul Marius Marinescu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI