Emily Burghelea, război de la distanță cu Mirela Vaida. Iese scandal: ce a reușit să facă fosta asistentă de la Acces Direct

Emily Burghelea, război de la distanță cu Mirela Vaida. Iese scandal: ce a reușit să facă fosta asistentă de la Acces Direct
Emily Burghelea, război cu Mirela Vaida

După ce și-a anunțat demisia în direct, Emily Burghelea a plecat cu scandal din emisiunea Mirelei Vaida. Fosta asistentă TV a fost prima care a adus în atenția publicului că Vulpița era bătută de soțul ei, Viorel Stegaru. Aceasta susține că îi este dor de camerele de filmat, dar acesta nu este un motiv destul de întemeiat ca să se întoarcă pe micile ecrane.

Emily Burghelea, lovitură dură pentru Mirela Vaida

Fosta asistentă TV, Emily Burghelea le-a dezvăluit fanilor săi informații despre un proiect la care lucrează de ceva timp. Chiar la ea acasă, vedeta va lansa propriul show, numit „Vegan Cooking Show”. Emily susține că în cadrul emisiunii va găti mâncare de post. Episoadele vor fi postate în fiecare zi de post a săptămânii, adică miercuri și vineri.

”Uite așa iau naștere ideile frumoase! După demisia de la Acces Direct, mi-a fost dor de camerele de luat vederi vreo lună, chiar mi-au lipsit. Nu-mi doresc însă să mă întorc în televiziune și atunci am zis să fac ceva ca să mă reinventez. Va fi un adevărat show, miercuri și vineri, pe canalul meu de Youtube. Au fost seri când nu am dormit, imaginându-mi cum va fi totul, proiectul meu. A ieșit așa cum mi-am dorit. Totul e filmat la noi acasă. Veți vedea și cum ne-a ieșit casa”, a declarat Emily Burghelea, la InstaStory, potrivit WOWbiz.ro.

Ce vrea să facă acum Emily Burghelea
Ce vrea să facă acum Emily Burghelea

Juratul emisiunii ”Vegan Cooking Show”

Emily Burghelea va posta primul episod din noul său show pe pagina ei de YouTube, miercuri, 4 noiembrie. Vedeta le-a promis urmăritorilor săi multe surprize, invitați calificați, iar celebra prezentatoare de modă Iulia Albu va fi juratul emisiunii.

”Nici nu vreți să știți ce vă așteaptă‼️ Mâine vă așteptăm pe toți la noi acasă! Sunteți invitații noștri virtuali! Postez primul episod din Vegan Cooking Show! În fiecare zi de post a săptămânii, adică miercuri și vineri, veți avea la ce să vă uitați! O să vă amuzați și o să învățați pentru că nu gătesc singură!

Alături de mine vor fi doi invitați permanenți care sunt în măsură să vorbească despre mâncare: un celebru nutriționist și un campion mondial la fitness. Pentru cine gătim? Nici nu vă mai zic … Nu o să vă vină să credeți, dar @iamiuliaalbu este juratul celebru care va degusta și va nota preparatul. O să iasă cu SCÂNTEI‼️‼️‼️ Nu vă zic ora la care îl voi posta, însă vă sfătuiesc să vă abonați de pe acum la canalul meu de Youtube și să activați notificările ca să fiți primii care văd nebunia asta de show!”, a anunțat Emily Burghelea pe Instagram.