Ce a spus Cristina Ciobănașu la 4 luni după despărțirea de Vlad Gherman: ‘Plângeam de fiecare dată’

Ce a spus Cristina Ciobănașu la 4 luni după despărțirea de Vlad Gherman: ‘Plângeam de fiecare dată’
Ce se întâmplă cu Cristina Ciobănașu la 4 luni de la despărțirea de Vlad Gherman. Prin ce trece actrița

Vestea că Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit după 9 ani de relație i-a afectat pe foarte mulți fani. Chiar dacă se credea că aceștia o să rămână împreună pentru totdeauna, iată că legătura lor nu a avut succes. Actrița a trecut prin clipe grele după ce și-a luat adio de la prima dragoste, așa că există lucruri ce încă o afectează la 4 luni de la separarea de fostul iubit.

Prin ce trece Cristina Ciobănașu la 4 luni de la despărțirea de Vlad Gherman. Actrița a recunoscut totul

Cristina Ciobănașu încearcă să se obișnuiască cu faptul că este o femeie singură, așa că a început să meargă la psiholog pentru a depăși orice provocare. Chiar dacă s-a despărțit de Vlad Gherman, vedeta a avut doar lucruri bune de spus despre fostul partener într-un nou interviu. Aceasta prețuiește fiecare moment trăit alături de prima ei dragoste, chiar dacă totul s-a năruit.

„Nu a fost ușor, a fost o perioadă extrem de dificilă, pe care am gestionat-o cum am putut. Am început să merg la psiholog, încerc să mă concentrez pe muncă și încerc să fac lucruri pentru mine, lucruri care îmi fac plăcere.

Vlad a fost prima mea iubire și așa va rămâne în sufletul meu. Este un om capabil să iubească persoana de lângă el mai mult decât pe el însuși. Am trăit o poveste de iubire ca în filme și amintirea atâtor momente frumoase n-o să ne-o ia nimeni, niciodată.

Nu putem vorbi despre un moment anume în care am simțit că despărțirea este iminentă, au fost mai multe lucruri care s-au acumulat în timp și pe care le-am discutat înainte de a lua hotărârea să mergem pe drumuri separate.”, a dezvăluit Cristina Ciobănașu pentru revista Viva!.

Cristina Ciobănașu: ‘Nu pot să spun că nu m-a afectat’

După despărțirea de actrița din Adela, Vlad Gherman a lansat o nouă piesă ce a stârnit lacrimi printre internauți. Toată lumea spera ca vedetele să se împace, dar se pare că acest lucru nu este posibil. Totuși, chiar dacă știa foarte bine melodia, Cristina Ciobănașu a dezvăluit că plângea de fiecare dată atunci când o asculta.

„Nu mi-a fost deloc ușor. Deși Vlad mi-a arătat piesa cu mult înainte să o lanseze și nu pot să spun că nu m-a afectat, plângeam ori de câte ori o ascultam, momentul lansării a fost chiar mai greu, tocmai pentru că cei care ne urmăresc nu aveau de unde să știe că eu și Vlad eram mult mai bine față de perioada în care a compus piesa.

În același timp, pot să înțeleg reacția pe care a declanșat-o răspunsul meu din social media pentru că, probabil, cei mai mulți dintre cei care ne apreciază de atâta timp și care ne-au îndrăgit ca un cuplu au sperat ca piesa să conducă spre o împăcare.”, a mai spus actrița pentru publicația menționată mai sus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI