Ce a scris Ramona Gabor despre Monica, după ce a șters toate pozele cu ea. Acum totul e cât se poate de clar

Ce a scris Ramona Gabor despre Monica, după ce a șters toate pozele cu ea. Acum totul e cât se poate de clar
Ce a scris Ramona Gabor despre Monica, după ce a șters toate pozele cu ea.

Acum e totul clar. Ce se întâmplă, de fapt, între surorile Gabor și ce a scris Ramona Gabor despre Monica Gabor, după ce tot ea a șters toate pozele cu vacanțele celor două în Dubai și în Grecia.

Ce a scris Ramona Gabor despre Monica, după ce a șters toate pozele cu ea

Deși multă lume a crezut că gestul Ramonei Gabor de a șterge toate pozele cu sora ei din ”escapadele” lor a fost cauzat de faptul că ar fi fost dezamăgită de faptul că sora ei s-a întors în brațele lui Mr. Pink, iată că lucrurile nu stau chiar așa. Aparent, cele două surori nu sunt deloc certate, așa cum mulți au crezut inițial, iar dovadă stă mesajul pe care i l-a transmis Ramona Gabor surorii ei, tot pe Instagram.

Amintim că după ce a stat departe vreme de o lună de Mr Pink și de fiul lui, Monica Gabor a revenit la casa sa din Malibu și la cei doi. Sora sa, Ramona, i-a transmis surorii sale un mesaj emoționant.

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, acolo unde fanii au vrut să afle tot felul de curiozități desprea ea, bruneta a avut și o primp reacție despre plecare surorii ei în SUA, transmițându-i un mesaj emoționant.

Astfel, un fan a întrebat-o pe Ramona dacă Monica mai este la ea, iar răspunsul a fost prompt. „NU :(”, a scris dezamăgită Ramona, ținând să precizeze: „Mi-e dor de tine, Monica Gabor”.

Ramona Gabor nu regretă că a plecat din România

Astfel, cele două surori se pare că nu sunt certate, ci, acum se crede că, cel mai probabil, Mr. Pink ar fi sfătuit-o pe Ramona să șteargă acele poze în care apare Monica Gabor.

Amintim că Monica Gabor s-a întors în America și s-a filmat într-un resturant de lux din Malibu, după care a publicat o imagine cu fiul lui Mr. Pink, radiind de fericire că sunt din nou împreună.

De asemenea, Ramona a mai fost întrebată dacă regretă ceva de când a părăsit România și dacă îșo dorește să devină în curând mamă.

„Nu am niciun regret. Absolut niciunul.(…) În curând, cu siguranță, nu, dar într-o bună zi, poate. Să fii mamă nu e un job ușor, dar clar este cel mai bun job la care poate spera cineva”, a spus Ramona.

Tot sora Monicăi Gabor a spus și care este secretul cu care reușește să-și mențină silueta. La 1,78 m, ea are numai 62 de kilograme.

 „Deși postez multă mâncare, nu mereu mănânc tot ceea ce postez. De obicei, comandăm mai multe feluri de mâncare și gustăm din toate. Totuși recunosc că mănânc foarte mult, dar am noroc de un metabolism rapid”, a mai spus Ramona.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI