Monica Gabor, reunire în Dubai. Cine a apărut în vacanță, alături de ea și de Ramona Gabor

Monica Gabor, reunire în Dubai. Cine a apărut în vacanță, alături de ea și de Ramona Gabor
Monica Gabor, reunire in Dubai. Cine a aparut in vacanta, alaturi de ea si de Ramona Gabor

Monica Gabor a lăsat America pentru Dubai. Cel puțin asta reiese din imaginile postate de vedetă pe rețelele de socializare. Zâmbitoare și cu un look fresh, vedeta se bucură de vremea frumoasă din Emirate și de revederea cu Ramona.

Cine a apărut în vacanță, alături de ea și de Ramona Gabor

După presupusa despărțire de Mr. Pink, Monica Gabor a fugit la sora ei, Ramona, care trăiește de câțiva ani în Dubai. Însă, surpriză, în pozele postate de Monica și Ramona apare și cea de-a treia soră, Alina.

Într-un InstaStory publicat de Ramona Gabor, cele trei surori apar îmbrăcate lejer, în pijama și fără vreun strop de machiaj pe față. Înainte de culcare, Ramona, Monica și Alina s-au decis să stea la povești, ca pe vremuri, când locuiau în orașul natal Bacău.

„Povești la miezul nopții cu surorile mele”, a scris Ramona Gabor în InstaStory-ul în care apare în pat, alături de surorile ei.

Deși, inițial, pe filmare apare doar Ramona, care a afișat un look natural, la scurt timp, intră în cadru și Monica, iar pe final și sora cea mai mare, Alina, singura care a ales să rămână în România și să aibă o viață mult mai liniștită.

Din imaginile postate de Ramona este evident că cele trei surori profită la maximum de frumoasa revedere, având în vedere situația pandemică generată de COVID, care le-a ținut departe una de cealaltă.

Mesajul transmis de Monica după despărțirea de Mr. Pink

La sfârșitul lunii iulie, Monica Gabor a șters toate imaginile cu Mr. Pink și fiul acestuia pe care le avea postate pe contul personal de Instagram. Deși niciunul dintre ei nu a făcut un anunț oficial despre despărțirea lor, românca a postat un mesaj cu subînțeles.

Concret, Monica a postat tot pe Instagram un pasaj din interviul acordat recent de Denzel Washington, cu un mesaj destul de puternic.

„Ai grijă în ceea ce crezi. Vezi aici de ce: – Dacă nu citești ziarele, ești neinformat. – Dacă le citești, ești dezinformat. – Ce faci? Este o întrebare bună, care este efectul pe termen lung în a avea prea multă informație? – Unul dintre efecte este să fii primul, nu neapărat să fie adevărat. Deci ce responsabilități aveți voi? – Să spuneți adevărul și nu doar să fiți primii. – Trăim într-o societate în care trebuie să fii primul, cui îi pasă? Dă-o. Nu ne pasă cine are de suferit, nu ne pasă cine este distrus, nu ne pasă dacă este adevărat. Doar spune-o și vinde-o. Cu exercițiu devii bun”, este mesajul Monicăi Gabor de pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI