Ce a putut spune Will Smith despre managerul Simonei Halep: „40.000 de dolari pentru patru zile”

Ce a putut spune Will Smith despre managerul Simonei Halep: „40.000 de dolari pentru patru zile”
Faimosul actor Will Smith, care-l interpretează pe tatăș surorilor Williams în filmul „King Richard” s-a decis să-și îndrepte fetele spre tenis după ce a văzut-o jucând pe cea care este actualul manager sportiv al Simonei Halep

Ce a putut spune Will Smith despre managerul Simonei Halep. Faimosul actor american îl întruchipează pe tată surorilor Serena și Venus Williams în noua producție cinematografică, „King Richard”, ce a avut premiera pe 21 noiembrie. Într-una dintre replicile personajului Richard Williams, acesta dezvăluie cum s-a decis să-și îndrepte fetele spre tenis. Totul este legat de românca Virginia Ruzici, câștigătoarea de la Rolang Garros în 1978 și, de ani buni, managerul sportiv al Simonei Halep.

Ce a putut spune Will Smith despre managerul Simonei Halep

Ce a putut spune Will Smith despre managerul Simonei Halep. Celebrul actor american „îi dă viață” tatălui surorilor Serena și Venus Williams, în noua producție de la Hollywood, „King Richard”. Will Smith îl interpretează pe Richard Williams, cel care a stat în spatele succesului uriaș al celor două mari tenismene care au împreună 30 de Grand Slamuri câștigate.

Filmul ce-l are pe Will Smith ca principal star al distribuției începe cu o scenă în care tatăl surorilor Williams îi dezvăluie unui antrenor momentul în care a decis ca fetele sale să se îndrepte către tenisul de câmp. Richard Williams a fost inspirat de triumful Virginiei Ruzici în cadrul unui turneu desfășurat în Salt Lake City.

„În 1977 m-am uitat la un meci de tenis și am văzut cum i-au dat Virginiei Ruzici 40.000 de dolari pentru patru zile de muncă! Și, cum știam că eu am câștigat doar 52.000 de dolari tot anul, am știut că sunt în branșa greșită”, este replica personajului interpretat de Will Smith, scrie ProSport.

„40.000 de dolari pentru patru zile”

Richard Williams, interpretat de Will Smith în pelicula menționată, are 79 de ani și a divorțat de mama celor două surori Williams în 2002. El a povestit mai demult cum a întocmit un plan de 85 de pagini pentru pregătirea fetelor sale, care aveau în acel moment, 4, respectiv 5 ani.

Peste ani, Serena a devenit cea mai bună jucătoare din istorie, dar și tenismena cu cele mai mari câștiguri, „all-time”, adunând doar din tenis aproape 95 de milioane de dolari. Jucătoarea de 40 de ani a câștigat 23 de trofee de Grand Slam, fiind de ani buni doar la un pas de egalarea recordului deținut de Margaret Court.

Sora sa mai mare cu un an, Venus Williams, și-a adjudecat 7 titluri de Grand Slam, câștigând în toată cariera peste 42 de milioane de dolari. Pe locul 3 în topul câștigurilor se află chiar Simona Halep, cu 38 de milioane de dolari. Virginia Ruzici (66 de ani) este, de mulți ani, managerul sportiv al jucătoarei din Constanța.

Ruzici a povestit, conform tenisite.info că a ajuns în această postură datorită unui italian, regretatul important impresar, Cino Marchese, care i-a recomandat-o în 2008 pe tânăra jucătoare din România. Virginia o mai văzuse pe Simona jucând la Paris, dar de atunci a însoţit-o la câteva turnee, a fost impresionată şi a luat decizia împreună cu jucătoarea şi părinţii ei. Virginia Ruzici a triumfat la Roland Garros, în 1978, atât la simplu, cât și la dublu feminin. Ea a mai ajuns în finală și în 1980, dar a fost învinsă de americanca Christ Evert.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI