Ce a putut spune Rică Răducanu despre Bianca Drăgușanu. Blondina sigur se va enerva (exclusiv)

Ce a putut spune Rică Răducanu despre Bianca Drăgușanu. Blondina sigur se va enerva (exclusiv)
Ce a putut spune Rică Răducanu despre Bianca Drăgușanu

Ce a putut să spună Rică Răducanu despre Bianca Drăgușanu. Fostul mare sportiv a recunoscut a fost un mare aventurier, în tinerețe, pe vremea când era vedeta echipei de fotbal Rapid.

Ce a putut spune Rică Răducanu despre Bianca Drăgușanu

Rică Răducanu a realizat un ”Top 3 bombe sexy din România”, dive ce au în comun pasiunea pentru operațiile estetice, iar topul realizat de fostul sportiv este dominat de Daniela Crudu, pe care o caracterizează ca fiind ”fâșneață și micuță de statură, așa cum mi-au plăcut dintotdeauna femeile”, a spus Rică Răducanu pentru Impact.ro.

”Le cunosc pe toate fetele astea frumoase, dar pe primul loc aș clasa-o pe Daniela Crudu, pe Cruduța noastră, fată din popor, micuță și fâșneață. Mie mi-au plăcut dintotdeauna femeile mai micuțe de statură, păpușele, și nevastă-mea e tot așa, cu alea înalte nu prea mă înțeleg, deși eu am peste 1,90 m”, a zis nea Rică.

Pe locul doi în topul său se află Loredana Chivu, fostă asistentă tv, de departe, una dintre cele mai operate vedete din showbiz. Aceasta are patru operații de implant mamar, buzele mărite, dar și posteriorul:

”Loredana este frumușică, îi dau argintul, îmi place că dansează frumos, este sexy, da, n-am ce zice”, a adăugat Rică Răducanu, pentru sursa citată.

Locul al treilea îi revine Biancăi Drăgușanu, iar fostul mare sportiv a explicat de ce a pus-o la coada clasamentului.

”Vă spun sincer, Bianca este prea vulgară pentru gusturile mele, nu este pe placul meu, este și foarte înaltă”.

Însă Rică Răducanu a spus că tot naturalețea îl atrage și că a cam ocolit femeile operate:

”Mie îmi place femeia așa cum a lăsat-o Dumnezeu pe pământ, îmi place originalul, nu așa, operate. Păi, ce fac, iau și eu o țâță în gură și simt gust de silicon? Nu, nu! Oricum, s-au dus acele vremuri, acum doar admir, de la distanță, cui îi mai arde de femei?”.

”Înainte nu era ca acum, te căsătoreai rapid. Duceai fata la o savarină și la un suc de un leu, o mai plimbai de mână, prin parc și, gata!”

Secretul căsniciei de peste 50 de ani

Deși a fost un mare aventurier, Rică Răducanu nu a renunțat niciodată la familie și la femeia pe care a adorat-o și a luat-o de soție:

”Eu și nevastă-mea suntem împreună de peste 50 de ani. Înainte nu era ca acum, te căsătoreai rapid. Duceai fata la o savarină și la un suc de un leu, o mai plimbai de mână prin parc și, gata!, o cereai în căsătorie! Taică-miu, când a aflat că vreau să mă căsătoresc, m-a chemat și mi-a zis: ”Băi, băiete, dacă te însori, nu divorțezi, o dată în viața e nuntă! Și l-am ascultat, am rămas împreună”.

”Lumea se mai ceartă, dar eu fac așa: când o văd supărată pe nevastă-mea sau că vorbește mult ies din casă la o plimbare pe străzi, și mă întorc după vreo oră-două, când se mai liniștesc spiritele. Apoi, schimbăm subiectul, mai zic o glumă, îi trece supărarea…”.