Ce a putut spune Ramona Olaru la Neatza, în direct: „Știi ce nu-mi place la noi? Ne plângem de 40 de grade de afară”

Ce a putut spune Ramona Olaru la Neatza, în direct: „Știi ce nu-mi place la noi? Ne plângem de 40 de grade de afară”
Ramona Olaru a spus o gluma la neatza cu Razvan si Dani

Ramona Olaru ne pune zilnic zâmbetul pe buze, la Neatza cu Răzvan și Dani. Frumoasa blondină este apreciată de milioane de români pentru simțul dezvoltat al umorului care o reprezintă. În ediția de miercuri, 6 iulie, asistenta TV a făcut o glumă de zile mari care i-a făcut să râdă pe matinali.

Gluma Ramonei Olaru de la Neatza a ridicat publicul în picioare

Cum ar fi diminețile noastre fără prezența Ramonei Olaru de la Neatza cu Răzvan și Dani? Simpatica vedetă își binedispune întotdeauna fanii cu celebra ei glumă a zilei.

În plin sezon estival, iubita lui Cătălin Cazacu se pregătește să-și serbeze ziua de naștere, așa că Ramona abia așteaptă să se distreze pe cinste alături de cei mai apropiați oameni.

Și, pentru că nu putea rata ocazia de a face o glumă în acest sens, vecina de la Neatza susține că oamenii se plâng mereu de temperaturile caniculare din toiul verii, mai precis gradele din termometre, ignorând gradele alcoolului din pahare.

„Știi ce nu-mi place la noi? Ne plângem de 40 de grade de afară, dar de alea 40 de grade din alcool nu zice nimeni nimic.”, a ținut să precizeze Ramona Olaru la Antena 1.

„Mi-am dat seama că trebuie să mă cumințesc!”

Dani Oțil și Răzvan Simion s-au amuzat copios pe seama comentariului spus de frumoasa lor colegă de platou. Mereu cu zâmbetul pe buze, așa cum o știm, Ramona Olaru le-a împărtășit matinalilor de la antena 1 un banc savuros și curajos.

„Știți de ce pacienții de la Psihiatrie stau în camere separate? Ca să nu formeze alt Guvern.”, a fost bancul zilei spus de Ramona Olaru la Neatza cu Răzvan și Dani.

Glumele Ramonei de la Neatza sunt legendare, spun fanii acesteia. În urmă cu doar două zile, în ediția emisiunii de luni, 4 iulie, blondina i-a făcut din nou să râdă pe colegii ei de platou, după ce a făcut referire la temperaturile caniculare de afară.

„După weekend-ul ăsta, la cât este de cald, mi-am dat seama că trebuie să mă cumințesc imediat. Pentru că n-o să-mi fie bine în Iad”, s-a exprimat Ramona Olaru, la Neatza cu Răzvan și Dani.