Ramona Olaru i-a făcut să râdă în hohote pe Dani Oțil și Răzvan Simion: „Nu o să-mi fie bine în iad”

Ramona Olaru i-a făcut să râdă în hohote pe Dani Oțil și Răzvan Simion: „Nu o să-mi fie bine în iad”
Ce a spus Ramona Olaru despre iad, în direct la Neatza. Telespectatorii au rămas șocați. Prezentatorii au izbucnit în hohote de râs.

Fiecare ediție a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani vine mereu cu o porție bună de râs. Doar că luni, 4 iulie, nu Dani Oțil a fost cel care a adus zâmbetul pe buzele telespectatorilor, ci Ramona Olaru. Frumoasa asistentă, una dintre cele mai carismatice de la televizor, n-a putut să nu ia lumea prin surprindere și de această dată. Iată ce a spus Ramona Olaru despre iad, despre viața de dincolo de moarte!

Ce a spus Ramona Olaru despre iad

Ramona Olaru a luat pe toți prin surprindere în ediția de luni a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. Veselă și plină de umor, asistenta de televiziune nu a ezitat deloc! A spus o glumă care a surprins întreaga audiență a emisiunii. Chiar și Dani Oțil și Răzvan Simion au rămași ușor uimiți, izbucnind ulterior în hohote de râs. Totul a pornit de la ce a pățit Ramona Olaru chiar în weekend.

Cu tipul său specific de discurs, Ramona Olaru vine cu cele mai noi informații despre diverse evenimente care au loc în țara noastră. Doar că asistenta de televiziune prezintă știrile într-o notă mai umoristică, menită să schimbe starea de spirit a telespectatorilor de acasă. În dimineața zilei de luni, Ramona Olaru a reușit fără doar și poate să ofere fiecăruia în parte o porție bună de râs.

Asistenta de televiziune spune, zilnic, câte un banc. Unul pe care îl consideră a fi cel mai amuzant. Și pentru că era pusă pe glume și farse, frumoasa blondină a spus ceva la care nu se aștepta absolut nimeni. Raluca Olaru a făcut referire, pentru început, la temperaturile caniculare înregistrate în weekend. Ulterior, a mărturisit că va merge în Iad – dacă nu va face anumite schimbări.

„N-o să-mi fie bine în Iad”

Și pentru că nimeni nu știe ce se ascunde în gura Iadului, Ramona Olaru a spus tuturor că trebuie să se cumințească „imediat”. Reacțiile au fost neașteptate! Nici bine nu a terminat de vorbit, că Dani Oțil și Răzvan Simion au izbucnit în hohote de râs.

De altfel, toți colegii din platou s-au amuzat de cele rostite de Ramona Olaru. Unii s-au întrebat dacă nu cumva tânăra asistentă de televiziune a scăpat porumbelul pe gură în mod neintenționat. Cert este că, acum, buna dispoziție a românilor de acasă este întreținută și de Ramona Olaru.

„După weekend-ul ăsta, la cât este de cald, mi-am dat seama că trebuie să mă cumințesc imediat. Pentru că n-o să-mi fie bine în Iad”, s-a exprimat Ramona Olaru, la Neatza cu Răzvan și Dani.