De ce se ceartă Ramona Olaru și Cătălin Cazacu. Asistenta de la Neatza a dat cărțile pe față

De ce se ceartă Ramona Olaru și Cătălin Cazacu. Asistenta de la Neatza a dat cărțile pe față
De ce se ceartă Ramona Olaru și Cătălin Cazacu.

De ce se ceartă Ramona Olaru și Cătălin Cazacu. Asistenta de Neatza cu Răzvan și Dani a dat cărțile pe față. Cei doi formează un cuplu de ceva timp și au planuri de viitor împreună, inclusiv planuri de nuntă. Ca în orice cuplu însă, amândoi au discuții, iar recent aceasta a mărturisit și care este motivul.

De ce se ceartă Ramona Olaru și Cătălin Cazacu

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu vor să facă nuntă, pe plajă, deși încă nu au stabilit data exactă. Tinerii nu sunt încă logodiți, însă sunt îndrăgostiți și pare că lucrurile se îndreaptă către această direcție.

Între cei doi, lucrurile nu sunt însă numai lapte și miere, astfel că se mai și ceartă. Iar unul dintre motivele recent invocate ar fi… vestimentația.

„Ne-am și certat când am venit. Ne-am certat, recunosc, când am ajuns. Mă întreabă, eu îi spun și face tot ca el. E taur. Nu pot să-l iau de coarne să mă lupt cu el. (…) Ne-am certat jumătate de oră când am venit aici, pentru că i-am zis cum să se îmbrace și s-a îmbrăcat cum a vrut el. (…) Mi-a luat flori azi, fără să greșească’, a mărturisit Ramona Olaru, pentru Antena Stars. 

Cătălin Cazacu a ținut să își spună și el cealaltă parte de adevăr.

„Eu mă îmbrac prost dintotdeauna. (…) Dacă am luat flori, sigur am greșit ceva. Dacă nu luam flori… (…) Singurul meu defect este că sunt prea perfect și singurul meu viciu este ea”, a continuat Cătălin Cazacu.

Cum va arăta nunta lui Cătălin Cazacu cu Ramona Olaru

Cât despre planurile de nuntă, Cătălin Cazacu a mărturisit cum anume va fi aceasta. Se pare că sportivul nu vrea să meargă pe clasic.

„Nu o să facem nunta niciodată într-o sală de nunți, cu invitați îmbrăcați la cămașă. Face pe plajă și nu se fură mireasa. La nunta mea, nu pleacă nevastă-mea de lângă mine’, a mai declarat el la Antena Stars.

Cât despre Ramona Olaru, aceasta s-a hotărât deja în privința inelului de logodnă și își dorește să primească la partenerul de viață o bijuterie cu adevărat specială.

„I-am zis care este cel mai frumos și care se potrivește cel mai bine pe degetul meu. (…) Mi-a plăcut cel roșu, cu rubin african și cu diamante’, a declarat ea.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu sunt prieteni foarte buni, din anul 2018. Cei doi s-au îndrăgostit anul trecut și s-au mutat împreună.