Ce a putut spune Gigi Becali despre Ianis Hagi. „Regele” Gică sigur se va bucura!

Ce a putut spune Gigi Becali despre Ianis Hagi. „Regele” Gică sigur se va bucura!
Gigi Becali e de părere că Ianis Hagi, fiul „Regelui” Gică, e printre puținii jucători de valoare din naționala României

Ce a putut spune Gigi Becali despre Ianis Hagi. Patronul FCSB nu prea mai urmărește evoluția echipei naționale. Cu toate acestea, latifundiarul a mărturisit că și-a dorit ca Mirel Rădoi, finul său, să aibă succes pe banca tricolorilor. Gigi Becali a pus eșecul acestuia pe seama lipsei de jucători de calitate mondială în lot, cu excepția a doi fotbaliști.

Ce a putut spune Gigi Becali despre Ianis Hagi.

Ce a putut spune Gigi Becali despre Ianis Hagi. Patronul FCSB se declară neinteresat de situația de la echipa națională. Totuși, latifundiarul a admis că, sentimental, a fost alături de tricolori în perioada în care Mirel Rădoi, finul său, a ocupat postul de selecționer la care a renunțat la finalul lunii noiembrie.

Gigi Becali l-a menționat doar pe Vlad Chiricheș, căpitanul tricolorilor și jucătorul lui Sassuolo ca fiind un fotbalist valoros. Acestuia, latifundiarul i l-a mai adăugat și pe Ianis Hagi, mijlocașul de la Rangers.

„Cât a fost Mirel Rădoi, sentimental mai eram lângă echipa națională, îmi doream să reușească, dar nu avea experiență de echipa națională. Mi-a fost milă de el. Mirel cunoaște mult fotbal, dar din dragoste are și un stil foarte drăgălaș, nu e ce trebuie la fotbal. Trebuie să fii dictator ca antrenor, nu merge așa.

Nu a avut nici marfă. Ce jucători am avut noi ca să facă treabă? Îl avem pe Chiricheș. Poate și Ianis Hagi, că a început să crească, dar nu sunt jucători”, a spus Gigi Becali, conform Digi Sport.

„Regele” Gică sigur se va bucura!

Gigi Becali a admis că, în rest, nu mai e interesat de națională, el criticând aspru actuala conducere a FRF pe care o acuză de tiranie.

„Vă dau cuvântul meu că nu mă mai interesează. Până acum mă implicam, nu aveam înțelepciune. Pentru ce să vorbesc degeaba dacă oamenii ăia nu te ascultă. În mod normal, noi suntem Federația, dar în România, după ce îi alegi, ei sunt stăpânii tăi. Ca în politică, ei pun mâna pe săraci. Formează un fel de tiranie, le dă niște mingi, niște bani pentru copii, adică mită tiranică. De ce să mă bag dacă oricum nu sunt ascultat?”, a mai spus Gigi Becali.

Dincolo de lauda lui Gigi Becali, Ianis Hagi are, în continuare, șansa de a rămâne la Rangers. Deși numele său a fost vehiculat în legătură cu câteva posibile transferuri, chiar Gică Hagi a confirmat că fiul său va continua la campioana Scoției.

„Am fost bine, ne-am simţit bine împreună, am vorbit, avea nevoie să stăm împreună familia. Am stat puţin, foarte puţin chiar, o săptămână. Arată bine, e motivat. Apropo, aşa am auzit şi cred că e din sursă sigură, că doresc să renoveze contractul. Nu aşa cum se scrie prin presă pe la noi. A jucat foarte bine, a avut un an extraordinar, foarte bun, e apreciat acolo şi din surse bune cred că vor să renoveze contractul”, a afirmat Gică Hagi, într-o conferință de presă.

Echipa națională încă nu are un nou selecționer, în aceste zile fiind în plină desfășurare ultimele discuții între șefii FRF și Ladislau Boloni. Dacă nici aceste negocieri nu vor avea succes, federalii vor fi nevoiți să continue căutarea înlocuitorului lui Mirel Rădoi pe banca tricolorilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI