Ce a putut spune Elena Merișoreanu despre Bianca Drăgușanu. Nu te așteptai la așa ceva

Ce a putut spune Elena Merișoreanu despre Bianca Drăgușanu. Nu te așteptai la așa ceva
Ce a spus Elena Merisoreanu despre Dianca Dragusanu

Cântăreața de muzică populară, Elena Merișoreanu, a fost invitată în platoul de televiziune Antena Stars, unde a comentat-o pe Bianca Drăgușanu. De bine însă. Ba mai mult decât atât, aceasta spune că o admiră foarte tare pe blondină și că îi cunoaște întreaga familie, deoarece și ea este originară din Hunedoara.

Ce a putut spune Elena Merișoreanu despre Bianca Drăgușanu

Elena Merișoreanu a avut cuvinte de laudă la adresa Biancăi Drăgușanu, taxându-le însă pe divele care și-au mărit prea mult buzele la medicul estetician.

“Bianca Drăgușanu este de unde sunt eu. Eu când am văzut-o prima dată am spus că nu am văzut niciodată o femeie atât de frumoasă. După ani de zile, eu fiind plecată, când m-am întors am văzut că a apărut schimbată total. Ce e drept, e frumoasă, e deșteaptă, știe să facă tot ce vrea ea. I-am cunoscut familia. O admir. De fapt, îi admir pe toți cei care fac tot ce fac ca să iasă în față în aceste vremuri grele pe care le trăim”, a spus cântăreața în cadrul emisiunii “Star Magazin” de la Antena Stars.

Câte operații estetice are Bianca Drăgușanu

Elena Merișoreanu, în vârstă de 72 de ani, nu este nici ea străină de intervențiile estetice. Ea a spus că își dorește să fie o bunică modernă pentru nepoții săi, însă nu este de acord cu cele care își injectează prea mult buzele.

“Mă enervează când le văd pe astea tinere cu ”gogoșile în gură” (n.r.: buze mari)”, a mai spus Elena Merișoreanu.

Bianca Drăgușanu este adepta schimbărior estetice, pe care le-a făcut până în cel mai mic detaliu: buze, gene, dinți, nas, sâni, posterior, extensii, alunițe scoase. Acum mulți ani, aceasta a spus că a cheltuit nu mai puțin de 16.000 de euro pe intervențiile estetice. Și probabil că, între timp, această sumă s-a triplat.

“Nu am venit în vizită, sunt la o consultație la prietenul meu, doctor, am venit să verific tunning-ul pe care l-am făcut în urmă cu 3 luni. Sunt bine, nu? O să mă mai tunez în continuare, că așa îmi place mie. Îl recomand cu încredere. Mie îmi place să fiu tunată, mă simt bine”, a mărturisit Bianca Drăgușanu în mai 2020 pe Instagram.

Cea mai recentă intervenție estetică a Biancăi Drăgușanu a fost mărirea posteriorului, parte a corpului cu care acum se laudă în mai toate pozele pe care le postează adesea pe Instagram. Aceasta și-a dorit mereu un posterior mai bombat, așadar visul i s-a îndeplinit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI