Bianca Drăgușanu și-a pus sufletul pe tavă. Niciodată nu a fost atât de sinceră

Bianca Drăgușanu și-a pus sufletul pe tavă. Niciodată nu a fost atât de sinceră
Bianca Dragusanu, dezvaluiri

Celebra Bianca Drăgușanu și-a pus sufletul pe tavă în fața admiratorilor săi. Niciodată nu a fost atât de sinceră. Ce a spus fosta soție a lui Alex Bodi, vedeți în rândurile de mai jos.

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri bombă pe rețeaua de socializare. ”Am o viață perfectă, minunată”

Bianca Drăgușanu și-a pus sufletul pe față în fața admiratorilor săi. Dacă până acum Bianca Drăgușanu a trecut prin momente crâncene, în urma relației precedente cu Alex Bodi, iată că vedeta se consideră acum o persoană cu adevărat împlinită și fericită, în contextul în care se iubește cu Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi, iar aceasta se poate vedea din comentariile pe care fanii i le lasă acesteia în mediul online, cu fiecare postare pe care vedeta o face.

Bianca Drăgușanu, mereu pe prima pagină a ziarelor

Astfel, frumoasa blondină este mereu în centrul atenției, iar în 2020, mai mult ca oricând a fost mai tot timpul pe primele pagini ale ziarelor în urma relației agitate pe care a avut-o până de curând cu musculosul Alex Bodi.

Dacă atunci Bianca Drăgușanu nu era tocmai în cea mai bună stare, iată că acum aceasta se consideră cu adevărat fericită. Unul dintre acestea, dacă nu cumva principalul motiv al bucuriei Biancăi Drăgușanu, este Gabi Bădălău, fiul milionarului Nicolae Bădălău care a reușit să o facă pe Bianca Drăgușanu să se îndrăgostească de el. Cei doi au acum o frumoasă relație de iubire.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălu nu și-au confirmat încă relația

Deși cei doi încă nu au confirmat încă relația, lucrurile dintre ei sunt mai mult decât evidente, iar pentru a consolida și mai mult iubirea lor, aceștia s-au întors recent din vacanța din Maldive unde eu fost singuri și s-au bucurat unul de celălalt.

De asemenea, Bianca Drăgușanu își ține mereu prietenii online la curent cu ceea ce face în fiecare zi. Astfel, astăzi a avut un moment de sinceritate față de aceștia și le-a dezvăluit că simte că are o viață perfectă, însă destul de grea din anumite puncte de vedere.

Bianca Drăgușanu are o viață perfectă, dar nu ușoară

Am o viață perfectă, minunată din toate punctele de vedere. Am tot ce îmi doresc, copilul îmi e sănătos, bussinesul e ok, prietenii sunt alături de mine, dar să știți că viața mea nu e ușoară chiar dacă e perfectă. Nimic din ce fac eu nu e ușor!”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI