Ce a putut să facă, azi, fiul lui Dincă la ieșirea din tribunal. Rudele Luizei Melencu sunt îngrozite

Ce a putut să facă, azi, fiul lui Dincă la ieșirea din tribunal. Rudele Luizei Melencu sunt îngrozite
Rudele Luizei Melencu au răbufnit. Ce gest bizar a făcut fiul lui Gheorghe Dincă

O nouă înfățișare în cadrul procesului lui Gheorghe Dincă a avut loc, dar gestul făcut de fiul său a șocat pe toată lumea. Rudele Luizei Melencu au rămas cu un gust amar în momentul în care au observat ce se întâmplă, de fapt.

Ce gest a făcut fiul lui Gheorghe Dincă. Mulți au fost șocați

Băieții, fiica și soția lui Gheorghe Dincă s-au prezentat în sala de judecată pentru a da declarații, dar ziua s-a încheiat cu intervenția autorităților după ce rudele Luizei Melencu, ce și-au strigat durerea după pierderea tinerei, au observat ce a făcut fiul bărbatului.

Rudele Luizei Melencu au fost nevoite să participe la o nouă înfățișare în procesul deschis pentru Gheorghe Dincă. Familia tinerei dispărute își dorește să afle adevărul, așa că discuțiile din sala de judecată au fost unele aprinse, iar, ulterior, scandalul s-a mutat chiat la ieșirea din tribunal.

Mai mulți jandarmi au intervenit în momentul în care au observat că tensiunea dintre familii atinge cote maxime, iar fiul lui Gheorghe Dincă a plecat cât se poate de repede de la fața locului, rudele sale urcându-se în mașina condusă de bărbat.

Scandal la ieșirea din tribunal. Ce s-a întâmplat, de fapt

Totuși, în momentul în care a părăsit intrarea de la Tribunalul Olt, acesta a întors mașina pe linie continuă, iar familia Luizei Melencu a răbufnit, apelând chiar la autorități pentru ca bărbatul să fie tras la răspundere.

Bunicul tinerei dispărute l-a reclamat pe fiul lui Gheorghe Dincă la 112 pentru încălcarea regulilor de circulație. De asemenea, mai multe incidente între cele două familii au avut loc și în sala de judecată, iar totul are legătură cu judecătoarea ce se ocupă de caz.

Familia Luizei Melencu a pornit un adevărat război în momentul în care judecătoarea din cadrul Tribunalului Olt a părut să îl favorizeze pe Gheorghe Dincă. Rudele tinerei dispărute s-au ales cu o amendă după ce nu s-au mai putut abține și au răbufnit.

Rudele Luizei Melencu, amendate: ‘Sunt niște ipocriți judecătorii’

Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu, a dezvăluit că judecătoarea a părut să îl favorizeze pe inculpat, iar soția lui Gheorghe Dincă i-ar fi făcut câteva semne bărbatului ce este judecat pentru tragedia de la Caracal.

„Am ieșit pentru că nu am mai putut să suport ipocrizia și minciuna acestei judecătoare Cotoi. Am fost amendat pentru că soția lui Dincă îi făcea semne lui Dincă. Sunt niște ipocriți judecătorii.

Acum se vede destul de clar câtă protecție li se oferă celor din familia lui Dincă. (…) Am fost amendat pentru că i-am zis judecătoarei că soția lui Dincă și Dincă își făceau semne, adică să dea sau să nu dea o declarație sau să-și mențină o declarație.”, a transmis Stelian Iordache.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI