Cazul Caracal: ce a mărturisit Gheorghe Dincă până acum. Ce se întâmpla după ce fetele urcau în mașina lui

Cazul Caracal: ce a mărturisit Gheorghe Dincă până acum. Ce se întâmpla după ce fetele urcau în mașina lui
Ce a mărturisit Gheorghe Dincă până acum

Profilierii criminaliști au schițat în tușe precise profilul lui ucigașului care a îngrozit o țară întreagă, în urmă cu doi ani, cu cele două crime. Dincă a cedat în celulă și a început să scrie cu mâna lui ce le-a făcut celor două fete.

Cum a fost ucisă Luiza Melencu

La începutul lunii noiembrie, criminalul a început să scrie cu lux de amănunte ce a făcut cu trupul Luizei, o fată simplă și cuminte, crescută de bunici. Dincă își începe mărturisirea cu ziua de 14 aprilie, atunci când a luat-o la ocazie pe Luiza și a intrat în vorbă cu ea. Acesta recunoaște că „m-a înfierbântat, mi s-a aprins becul. Nu mai judecam. Doream doar sex”.

Acesta îi propune 30 de lei pentru servii sexuale. Fata a refuzat, așa că o leagă cu o curea și o lovește peste față. Timp de 4 zile, Luiza este agresată sexual de către Dincă și un vecin de al acestuia. La un moment dat, fata se opune, iar bărbatul începe să o bată. Inculpatul povestește cum „fata nu mai mișca și aveai mâinile moi”. Atunci a hotărât să o bage în butoi.

„Am luat o cârpă înmuiată în motorină și am băgat-o pe fereastra butoiului după care i-am dat foc cârpei, luând și corpul foc, aruncând în butoi deșeuri de plastic. Am mers în casă și am adunat tot ce am crezut că trebuie ars și am pus pe foc – aruncând când scădea focul tot felul de deșeuri de plastic. După ce au ars de tot, am mișcat cu un lemn să văd ce este în butoi și am văzut bucăți de oase și cenușă. Am intrat casă și am stat pe pat, lungit, adormind.”

Alexandra Măceșanu, a doua victimă

După patru luni de la prima crimă, la fel cum și-a ademenit victima în aprilie, procedează și acum. Dincă se oferă să o ducă pe Alexandra, care stătea la ocazie, în oraș. Îi oferă 50 de lei pentru a întreține relații sexuale, iar fata refuză, moment în care se gândește să o răpească.

Momentul în care Alexandra a fost ucisă este atunci când criminalul a prins-o cu telefonul în mână. Acesta a lovit-o, căzând jos și lovindu-se cu capul de ciment. Dincă intră în panică și se gândește să scape de corpul Alexandrei exact așa cum a scăpat și de corpul Luizei.

„Am mers la butoi și am așezat scândurele deasupra sitei, am mers la Alexandra, am învelit-o cu o husă de pat, am ieșit pe ușă, am luat-o la umăr cu picioarele în față. Ajungând la butoi, am băgat-o. (…) Am adăugat pe foc o plasă de plastic ce avea în ea 2-3 kilograme de vaselină. Iar ultima dată, o bucată de carton bituminat din acela gros. Telefonul pe care l-a atins Alexandra și tot ce era atins de ea, le-am pus pe foc.”

Înscrisurile lui Dincă se opresc pe 26 iulie, atunci când este trezit la ora 06:00 de zgomotul câinilor care anunțau mascații, spune el.

Urmăriți Playtech.ro și pe