Ce a publicat Anamaria Prodan despre Reghe după ce a făcut-o praf în podcastul lui Măruță: „Marș, șarlă“

Anamaria Prodan a izbucnit la adresa soțului ei, Laurențiu Reghecampf, după declarațiile făcute de antrenor în podcastul lui Cătălin Măruță: „Pumnul ăla trebuia să ți-l dau ție!“. Scandalul dintre cei doi pare departe de a fi terminat, mai ales după ce impresara le-a adus internauților noi „dovezi“ pe rețelele sociale. Mai multe detalii, în continuare.

Ce a publicat Anamaria Prodan despre Reghe

Conflictul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pare să capete noi proporții după ce aceștia nu s-au prezentat la prima înfățișare a divorțului. Cu toate că antrenorul s-a abținut de cele mai multe ori de la cuvânt și nu i-a dat replica celei ce încă îi este soție în acte, prezența acestuia în podcastul „Acasă la Măruță“ a enervat-o la culme pe impresară.

Aceasta a ieșit din nou la atac, publicând o serie de fotografii la Story, pe Instagram, în care îl face pe cel cu care și-a petrecut aproximativ 15 ani „șarlă de om“, spunând și că el ar fi trebuit să încaseze pumnul pe care i l-a dat lui Dan Alexa.

Mai mult, Anamaria Prodan îl acuză pe Laurențiu Reghecampf că și-ar fi cheltuit banii pe prostituate, dându-le copiilor „ce au scăpat printre degetele“ acestora.

„Marș, mă, limbă de aur sau gâscă de aur! Pumnul ăla trebuia să ți-l dau ție că poate uitai de prostituate și nu te mai făceai de râs la nivel internațional! Oare de ce te-au dat afară de peste tot și ți-au plecat colaboratorii cei mai buni?

De poamă ce ești! O să revenim cu amănunte din Dubai…de ce a fost Reghe dat afară de la Al Wahda și Al Wasl. Cine venea în cantonamentele echipelor, de ce s-au supărat colaboratorii și l-au lăsat singur pe limbă de aur!“, a scris Anamaria Prodan pe Instastory.

Citește și: Anamaria Prodan a răbufnit! Noi dezvăluiri despre relația dintre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc. Ce nu ar avea voie să facă antrenorul

Antrenorul a făcut-o praf în podcastul lui Măruță

În podcastul lui Cătălin Măruță, antrenorul a abordat mai multe subiecte, condamnând comportamentul impresarei, dar și atacurile continue lansate la adresa lui și a iubitei sale.

În ceea ce privește discreția de care a dat dovadă până acum, fotbalistul spune că a decis să adopte această poziție pentru a nu-i face rău lui Bebe, băiatul pe care cei doi în au împreună.

„N-am vrut să intru în acest subiect și n-am să intru nici acum. Țin foarte mult la Bebe și știu că suferă de fiecare dată când aude anumite comentarii – de aceea m-am retras, de aceea n-am dorit să comentez absolut nimic din ce spune Anamaria.

Este problema ei cum va gestiona relația și ce se va întâmpla – mă refer la relația ei cu Bebe, pentru că are 13 ani și crește. Aceste discuții, aceste comentarii, lucruri care apar în presă, îi fac rău, pentru că merge la școală, iese cu copiii, copiii sunt răutăcioși. De aceea am decis eu să mă retrag și să nu comentez nimic, ca să nu-i fac rău“, s-a exprimat Laurențiu Reghecampf.