Ce a postat Andreea Bălan după anunțul despărțirii dintre George Burcea și Viviana Sposub: ‘Viața devine nelimitată’

Ce a postat Andreea Bălan după anunțul despărțirii dintre George Burcea și Viviana Sposub: ‘Viața devine nelimitată’
Ce a postat Andreea Bălan după anunțul despărțirii dintre George Burcea și Viviana Sposub

În vreme ce George Burcea are probleme în relația cu Viviana Sposub, Andreea Bălan și-a găsit echilibrul și îi merge cât se poate de bine, iar mărturie stă o postare a sa pe rețelele de socializare.

Ce a postat Andreea Bălan după anunțul despărțirii dintre George Burcea și Viviana Sposub

Iar după ce zvonurile legate de despărțirea dintre Viviana Sposub și George Burcea au apărut, Andreea Bălan a avut și o reacție.

Relația dintre Viviana Sposub și George Burcea este sub semnul întrebării, iar apropiații cuplului ne-au mărturisit că frumoasa șatenă este foc și pară cel care i-a fost iubit. Totul a pornit, spun ei, de la o petrecere cu băieții, la care acesta ar fi rămas până dimineața. Viviana Sposub l-a șters pe George Burcea de la urmăritori, pe Instagram, iar pozele cu el au dispărut de la profilul ei. În plus, ea nu vrea să îi mai răspundă nici la mesaje, la nimic.

„Ea (n.red. Viviana Sposub) s-a supărat dintr-o dată, nu știe nimeni ce s-a întâmplat între ei, însă se zvonește că totul ar fi plecat de la o petrecere la care a fost George. O petrecere numai cu băieții, care s-a întins până a doua zi de dimineață. Viviana s-ar fi supărat foarte tare și nu a mai vrut nici să-i răspundă la telefon, l-a blocat și pe telefon, pe WhatsApp, peste tot.

George însă nu renunță cu una, cu două, la ea. Face pressing ca ea să îi mai dea o șansă. O copleșește cu gesturi romantice, cu declarații de dragoste publice, cu mici daruri. Orice pentru ca ea să treacă peste ce s-a întâmplat și să se întoarcă la el. Momentan însă, Viviana este de neclintit”, ne-au declarat apropiați ai celor doi.

Andreea Bălan, mesaj cu subînțeles pentru George Burcea?

În același timp, Andreei Bălan pare că îi merge foarte bine. Ea a postat o fotografie în mediul online, iar descrierea atașată a fost interpretată de mulți dintre internauți drept un mesaj cu subînțeles pentru fostul soț.

„Odată ce devii neînfricat, viața devine nelimitată”, este mesajul postat de Andreea Bălan.

De altfel, pare că artista a trecut peste divorț și a devenit mai puternică și mai sigură pe sine, și pe relația cu Tiberiu Argint. Ea petrece, de asemenea, timp cu fetițele ei, fiind o mamă extrem de dedicată. Andreea Bălan a declarat, în mai multe rânduri, că este o femeie puternică și iată că, până acum, nimeni și nimic nu pare să îi contrazică spusele.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI