Ce a păţit un bărbat care a fost în vacanţă în Grecia. Oricui i se poate întâmpla: „Au fost 4 amenzi premeditate”

Ce a păţit un bărbat care a fost în vacanţă în Grecia. Oricui i se poate întâmpla: „Au fost 4 amenzi premeditate”
Ce a patit un roman care se afla in drum spre vacanta din Grecia

Ce a păţit un bărbat care a fost în vacanţă în Grecia, conform povestirilor sale de pe pagina socială. Oricui i se poate întâmpla, însă românul nostru spune că în cazul lui au fost 4 amenzi premeditate. Așadar, la ce trebuie să fiți foarte atenți, pentru a nu păți ce a pățit eroul povestirii noastre, vedeți în râdurile de mai jos.

Pățania unui român care a fost în vacanță la greci. Pentru ce a primit 4 amenzi

Un român a pățit-o urât de tot după ce a fost în vacanță în Grecia, în această vară. Bărbatul nu a completat bine rovinieta cumpărată online pentru a tranzita Bulgaria, astfel că s-a umplut de amenzi, în contextul, în care a făcut două drumuri în Grecia știind că are rovinieta valabilă.

„Buna seara. Doresc să vă atrag atenția să nu greșiți cum am greșit noi în achiziționarea vinietei pentru Bulgaria cumparată online. Pe scurt, am plecat în luna iulie în Grecia și am achiziționat online pe un site bulgaresc vinieta pe 3 luni. Din greșeala noastră sau a print-ului venit pe email de confirmare nu am realizat că țara de înregistrare a mașinii noastre era Bugaria în loc de România. Am verificat numărul și data valabilității, acest mic detaliu ne-a scăpat. Am mers bine merci în Grecia dus intors în iulie, apoi în luna septembrie am mai mers încă o dată dus întors, numai că la întoarcere la granița cu România ne așteptau bulgarii cu zâmbetul pe buze să ne spună că nu avem vinieta valabilă”, a scris românul pe un forum pe Facebook.

Românul credea că este în regulă, nu a fost deloc așa

Când a fost oprit de poliție românul credea că este în regulă, însă a încremenit când a realizat că, de fapt, nu are o vinietă valabilă.

„Le-am arătat documentul printat de pe site-ul bulgăresc de unde am luat vinieta și am încremenit când am văzut că era greșită țara de înregistrare a mașinii, deși numărul de înmatriculare era corect înscris.

Polițiștii bulgari au vrut să-i dea mai multe amenzi românului

Ca să nu va mai rețin, nu știu cine a greșit dacă am fost noi sau site-ul în confirmarea dată, cert este că ne-au lăsat să tranzităm Bulgaria premeditat până aproape de expirarea vinietei pentru a ne amenda cu cât mai multe amenzi, în cazul nostru de 4 ori, 4 amenzi a 70 leva …144 Euro. Le-am reproșat cum m-au lăsat să ies din țara lor de atâtea ori fără să mă amendeze, de ce nu m-au oprit la intrarea în Grecia la primul drum la control vinieta. Mi-au vorbit în bulgară și n-am înțeles nimic.

Deci mare atenție la fiecare detaliu de pe vinieta indiferent de unde o cumparați, mai ales cea online. Multumesc și sper să nu mai primească statul bulgar niciun euro în plus de la nimeni pentru astfel de șmecherii ordinare. E doar un avertisment amical. O seară frumoasă și multe drumuri spre și în Grecia fără astfel de probleme”, a scris românul pe Facbook, pe pagina Forum Grecia.