Ce a pățit Teo Trandafir la TV, când l-a avut invitat pe Florin Piersic jr. Niciodată nu s-a enervat mai tare

Ce a pățit Teo Trandafir la TV, când l-a avut invitat pe Florin Piersic jr. Niciodată nu s-a enervat mai tare
Ce a pățit Teo Trandafir la TV, când l-a avut invitat pe Florin Piersic jr.

Ce a pățit Teo Trandafir la TV, când l-a avut invitat pe Florin Piersic jr. Prezentatoarea de televiziune s-a arătat indignată de atitudinea actorului Florin Piersic Jr, în momentul în care acesta a fost invitatul emisiunii sale. Cu o lungă experiență de televiziune în calitate de moderator, Teo Trandafir a adunat povești pe care le mai strecoară atunci când este întrebată și atunci când simte să o facă.

Ce a pățit Teo Trandafir la TV, când l-a avut invitat pe Florin Piersic Jr.

Teo Trandafir, gazda emisiunii Teo Show, se bucura de ani mulți de televiziune în spate, având, de-a lungul timpului, nenumărați invitați, tipologii și domenii diverse. Mereu tonică și cu zâmbetul pe buze, pare că niciun obstacol nu poate interveni în buna desfășurare a evenimentelor din emisiunea pe care o moderează, indiferent despre ce post de televiziune o găzduiește: Pro TV, Prima TV, Kanal D etc.

Întâmplarea neașteptată, care de altfel ar fi și scos-o din calmul și chiar rutina evenimentelor, s-a petrecut pe când avea emisiune la PRO TV, în urmă cu ceva ani. Vedeta de 53 de ani și-a amintit cum actorul Florin Piersic Jr., invitat al emisiunii ei, a pus-o într-o situație de-a dreptul incomodă.

Înainte să intre în direct cu actorul, prezentatoarea a observat că acesta își notase pe niște foi răspunsurile scurte la întrebările pe care moderatoarea urma să i le adreseze. Iar răspunsurile erau închise, de genul: Da, nu sau nu răspund.

„Florin Piersic junior m-a enervat cel mai tare. Zice așa. Vine în emisiune. Avea în mână niște foi. Pe ele scria da, nu, la această întrebare nu răspund.

Încep să-l întreb. Și văd că scoate foaia. Zice: da. A doua întrebare: nu. Apoi a zis că la această întrebare nu răspund”, a mărturisit Teo Trandafir, la Kanal D.

Cum a gestionat Teo Trandafir situația

Pentru că situația a enervnat-o atunci la culme, Teo Trandafir i-a cerut o explicație celebrului actor și așa a aflat că el avea această atitudine din cauza faptului că avea ceva de împărțit cu un ziar care publicase o informație falsă despre el.

„Mă ridic așa și zic: Stimați telespectatori, vă voi demonstra că sunt un adevărat om de televiziune. Voi vorbi 18 minute, pentru că invitatul din spatele meu nu dorește să comunice cu mine”, a mai povestit Teo Trandafir.

Teo Trandafir este una dintre cele mai longevive prezențe de pe micul ecran, devenind cunoscută publicului odată cu realizarea emisiunii  „Teo”, de la Pro TV.

Urmăriți Playtech.ro și pe