Ce a pățit Olivia Steer după ce Facebook a blocat-o timp de o lună. Soția lui Andi Moisescu e îngrozită

Ce a pățit Olivia Steer după ce Facebook a blocat-o timp de o lună. Soția lui Andi Moisescu e îngrozită
Ce a pățit Olivia Steer după ce Facebook a blocat-o timp de o lună

Olivia Steer a revenit pe Facebook, după ce i-a fost blocat contul pentru un comentariu pe care l-a făcut pe o altă pagină. Astfel, ea a spus că a urmărit din umbră ce se mai întâmplă pe rețeaua de socializare, fără să poată comenta sau reacționa în vreun fel. Soția prezentatorului Andi Moisescu a spus că s-a îngrozit de cele sesizate și că oamenii au ajuns să se certe acum din nimic.

Ce a pățit Olivia Steer după ce Facebook a blocat-o timp de o lună

Olivia Steer a revenit în urmă cu câteva ore cu un comentariu pe Facebook, unde și-a motivat absența din ultima perioadă de pe rețeaua de socializare.

Ea a spus că pauza de la Facebook i-a făcut bine totuși și că, odată cu intrarea în Postul Crăciunului, va încerca să petreacă chiar mai puțin timp pe Facebook, pentru a nu mai asista la certuri, prietenii care se destramă, lucruri care, spune ea, au ”îngrozit-o”, de-a dreptul.

”După o lună fără Facebook, blocată pentru un simplu comment pe altă pagina, am revenit. În tot timpul ăsta, am mai aruncat pe ici, pe colo, câte o privire, fără să pot să comentez sau să reacționez în vreun fel, și m-am cam îngrozit: oamenii au ajuns să se certe din nimic, practic.

Prietenii altă dată trainice se destramă ireparabil, devin corpuri reci, hăpăite cu plescăituri de poftă de către monstrul ideologic, ce a împărțit lumea în două. Vecinii se urăsc, colegii se înjunghie pe la spate, lumea în majoritatea ei (nu toată, har Domnului!) nu mai iubește și nu mai prețuiește pe nimeni.

”Mi-e greu să privesc Sfârșitul Lumii, din fața laptopului”

Mi-e greu să privesc sfîrșitul lumii, din fața laptopului. Mă dor ochii sa vad cum se scufundă lent Titanicul. Și pentru că am intrat, ieri, în Postul Crăciunului, mi-am zis că o sa îmi petrec și mai rar timpul pe Facebook, chiar daca am verde iar de la stăpânire (vorba vine!) să o fac fara restricții.

O să citesc mai mult, o să mă joc mai mult cu copiii mei și o să mă duc, vineri, în vizită la Adriana Bahmuteanu Official , de la orele 18.00, la News România, să vorbim despre rețete de cozonaci, despre cărți de povești, despre cum poți să îți construiești un cerc magic, protector, în care să stai cu toți ai tai, ca pisoii tolăniți într-o cutie, departe de lumea dezlănțuită… Pace, vouă!”, a scris Olivia Steer pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI