Ce a păţit o româncă în Grecia după ce plătise 3 camere la un hotel de 4 stele. Situaţie disperată: „Am sunat la Poliţie”

Ce a păţit o româncă în Grecia după ce plătise 3 camere la un hotel de 4 stele. Situaţie disperată: „Am sunat la Poliţie”
Ce țeapă și-a luat o româncă aflată în vacanță în stațiunea Kassandra din Grecia. A rămas pe drumuri la ora 00.00.

Experiență incredibilă trăită de o româncă în Grecia. Concediul pe care și l-a organizat în stațiunea Kassandra alături de alte opt persoane nu a decurs deloc așa cum și-a imaginat. Turista a rămas pe drumuri la miezul nopții, din cauza ignoranței unui manager de hotel la care au fost făcute rezervările, cu plată în avans. Află ce țeapă și-a luat o româncă în vacanță.

Ce țeapă și-a luat o româncă aflată în vacanță

Tot mai mulți români se plâng de țepele pe care și le iau în vacanțele organizate în Grecia. Este și cazul unei turiste care a ales să își împărtășească povestea pe un grup de pe Facebook, unde se dau sfaturi și indicații utile persoanelor care își planifică concediile aici.

O turistă româncă a plecat în Grecia împreună cu alte opt persoane pe data de 1 august. Turiștii și-au făcut rezervare la un hotel de patru stele, unde au achitat și un avans de 900 de euro. Mare le-a fost, însă, surpriza când au ajuns la locul cu pricina, iar angajații de la recepție le-au dat vestea uluitoare.

Unul dintre angajații hotelului de patru stele din stațiunea Kassandra i-a informat pe turiști că nu mai există nicio cameră liberă, disponibilă pentru ei. Asta în ciuda avansului plătit. Managerul hotelului a refuzat să colaboreze, inițial, cu persoanele care și-au planificat concediul în regiune.

După mai multe apeluri făcute de către româncă la autorități, managerul hotelului le-a returnat clienților avansul. Totuși, aceștia au rămas, în miez de noapte, pe drumuri și au trebuit să își caute alte trei camere, la diferite hoteluri, unde să se poată odihni.

Mesajul transmis de turista din Grecia

„Dragilor, vă las o recomandare de ,,Așa nu”. Am rezervat la un hotel de 4 stele din Kassandra, Halkidiki, 3 camere Deluxe. Am rezervat direct cu hotelul (era mai bine Booking), cu avans de 900 de Euro. Ajungem seara și surprize, surprize, camerele noastre erau date!

Sun managerul și îl rog să vină să rezolvăm problema. El îmi închide telefonul spunând că nu este în zonă. Ok… Am sunat la Poliție, la Finanțe, încă nu am reușit și ghici ce, apare managerul. Îi arăt toate mailurile, confirmările plăților, admite că a greșit, ne înapoiază avansul cash….

Citește și: ‘La Țeapă’, taverna din Grecia pe care toți românii trebuie să o evite. Ce neplăceri întâmpină aici

Și rămânem noaptea la 12 să căutăm cazare pentru 9 persoane. Într-un final, ne-am găsit camere la diferite hoteluri, deoarece 3 camere de tip studio nu găseam în 1 august! Așa a început vacanța noastră”, a transmis româncă aflată în vacanță într-o postare publicată pe grupul de Facebook „Forum Grecia”.