‘La Țeapă’, taverna din Grecia pe care toți românii trebuie să o evite. Ce neplăceri întâmpină aici

'La Țeapă', taverna din Grecia pe care toți românii trebuie să o evite. Ce neplăceri întâmpină aici
Taverna din Grecia pe care toți turiștii români trebuie să o evite

Majoritatea românilor aleg să își facă vacanța din vară în Bulgaria și Grecia. Prețurile avantajoase și peisajele frumoase îi îndrumă spre destinațiile nu foarte departe de meleagurile noastre. Există totuși turiști români care și-au exprimat nemulțumirea cu privire la unele locații pe care le-au testat în concediu. Taverna ,,La Țeapă” este una din ele care a reușit să provoace neplăceri multora. Cum au fost păcăliți unii români acolo?

Cum au fost păcăliți unii turiști români în Grecia: toți trebuie să ocolească taverna ,,La Țeapă”

Mai mulți turiști români au mărturisit că au fost păcăliți în câteva taverne din Thassos. Una din ele a devenit deja cunoscută printre cei care adoră să meargă în Grecia. Ea este ocolită de oamenii ce doresc o vacanță fără neplăceri.

Unii care au simțit pe pielea lor nemulțumirile spun că proprietarii nu au limite când vine vorba să îi înșele pe clienții străini. Un turist român și-a spus experiența neplăcută pe grupul de Facebook Forum Thassos.

Cel din urmă a postat în mesaj mai multe detalii despre cum i s-a umflat nota de plată și a trebuie să plătească aproape 200 de euro pentru o comandă cu doar doi pești.

„Atenţie mare la taverna de lângă plaja Aliki”

„Atenţie mare la taverna de lângă plaja Aliki (cea prin care treci în drumul spre plajă) dacă va comandaţi peşte. Am plătit pentru două peşti 185 euro. Trec o cantitate mult mai mare decât cea reală”, a scris bărbatul.

Câțiva internauți au mărturisit că au pățit și ei același lucru și credeau că situația se va rezolva în timp, după reclamațiile făcute, dar nu a fost așa.

„Încă se mai păcăleşte cineva la taverna asta? La ultimele două taverne se mănâncă super bine şi la preţuri decente. De fiecare dată numai în dreptul penultimei taverne (e a unor fraţi) am făcut şi plajă şi masă servită! Acolo poţi să cobori cu maşină şi o parchezi la ei în curte”, a scris cineva.

,,Evitaţi să mâncaţi acolo!”

Un alt român a subliniat că a scris în urmă cu ceva timp despre taverna aceasta tocmai pentru a fi evitată de cei care își petrec concediul acolo. Acesta i-a sfătuit pe toți să nu mai mănânce acolo pentru că sunt alte locații care merită banii și în care să aibă experiențe plăcute.

„Am mai scris despre această tavernă. Se numeşte ,,LA ŢEAPĂ!”. Evitaţi să mâncaţi acolo! Eu când am fost au dat-o în prosteală şi m-am prins! Şi le-am spus… papa!

Sunt atâtea taverne cu mâncare bună şi personal serios pe Thassos! Evitaţi această tavernă!”, a scris un alt internaut. „Noi la a doua am luat ţeapă, acum 7 ani un peşte a costat 80 de euro”, a punctat altcineva.