24 mart. 2022 | 16:26

Ce a pățit o familie de refugiați ucraineni în Timișoara. Este jenant ce s-a întâmplat

News
Ce a pățit o familie de refugiați ucraineni în Timișoara. Este jenant ce s-a întâmplat
Ce a pățit o familie de refugiați în Timișoara

O familie de ucraineni, venită în țara noastră din cauza războiului, a avut o surpriză neplăcută în Timișoara. Oamenii au lăsat totul în urmă și au luat ce aveau mai de preț, însă la fel au făcut și hoții, atunci când le-au văzut mașina parcată.

Ce sumă de bani au furat hoții

De când au venit refugiații în România, au fost semnalate mai multe astfel de cazuri. Unul dintre cele mai recente a avut loc în Timișoara. Oamenii nu aveau de gând să se stabilească în România, așa că s-au oprit doar pentru a se odihni. Aveau la ei 60.000 de euro și mai multe bunuri prețioase.

Au parcat mașina în centrul Timișoarei, însă au avut parte de o surpriză neplăcută când s-au întors la ea. Hoții au reușit să fure toți banii și s-au făcut nevăzuți. Ucrainenii au mers la Poliție, acolo unde au depus plângere. Deocamdată, cei vinovați nu au fost prinși.

„La data de 21 martie a.c., la nivelul Secţiei 1 Urbană Timişoara a fost depusă o sesizare, cu privire la faptul că unei familii de ucraineni i-ar fi fost sustrasă o sumă de bani şi mai multe bunuri, din autoturismul parcat pe strada Sfântul Ioan din municipiul Timişoara, de către persoane necunoscute. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat „, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor şi luării măsurilor legale care se impun”, au transmis pentru „Adevărul“ cei de la IPJ Timiş.

Refugiat ucrainean, jefuit în Buftea

Printr-o situație asemănătoare a trecut și un bărbat. O femeie în vârstă de 43 de ani i-a furat portofelul, în timp ce se afla la un fast-food, pe Șoseaua București – Târgoviște din orașul Buftea. Bărbatul avea în portofel suma de 1.000 de dolari.

„La data de 15 martie a.c., în jurul orei 17:42, am fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că la un restaurant de tip fast food, unui refugiat din Ucraina i-a fost sustrasă geanta. În urma verificărilor efectuate la fața locului, polițiștii orașului Buftea au stabilit faptul că, un bărbat, refugiat din Ucraina, după ce a plecat din unitatea comercială respectivă, a realizat că si-a uitat geanta ce conținea documente personale și portofelul cu suma de 1000 dolari, portofel pe care nu l-a mai găsit când s-a întors în locație”, se precizează în comunicatul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov.

Oamenii legii au identificat-o și reținut pe femeia vinovată, iar acum polițiștii din Buftea efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Guvernul schimbă Codul Fiscal. Reguli noi la plata impozitului pe anumite clădiri
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Lovitură finală pentru KARL NEHAMMER! PE l-a AMENINȚAT direct pe cancelarul Austriei
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro