Femeia care a încercat să împingă călătorii cu o cruce de lemn la metroul Lujerului a fost reținută. Detalii de ultimă oră

Femeia care a încercat să împingă călătorii cu o cruce de lemn la metroul Lujerului a fost reținută. Detalii de ultimă oră
Călători împinși de o femeie în fața metroului

O femeie care ar fi încercat să împingă mai mulți călători în fața metroului Lujerului a fost prinsă de autorități. Un martor a reușit să-i facă o poză femeii și a cerut ajutor. Martori la scenele uluitoare au mai spus că individa i-ar fi agresat cu o cruce mare de lemn.

Femeia a fost reținută de autorități

UPDATE 15:40 Din fericire, polițiștii au identificat-o pe agresoare. Având un comportament haotic, oamenii legii au decis să fie internată de urgență la Spitalul de Psihiatrie Obregia.

Incidentul a avut loc seara, în jurul ore 17:00, în stația de metrou Lujerului din Militari. Femeia a împins un bărbat spre șinele de metrou, apoi s-a apropiat de o tânără, pe care a împins-o cu un obiect din mână. Trenul se afla în stație în acel moment, astfel că nu a existat pericolul ca cei doi să fi căzut pe șine. Martorii spun că femeia mergea haotic prin stație și vorbea singură, iar la un moment dat a urcat în metrou și a plecat.

Aceasta ar fi ținut în mână o cruce mare din lemn. Incidentul a fost reclamat la poliție de către un martor, care a reușit să o fotografieze pe femeie. Acesta a făcut public cazul, postând pozele și cele întâmplare le rețelele de socializare, astfel încât să alerteze alți posibili pasageri, dar și pentru a aduna mai mulți martori.

 ”Dacă metroul nu era în staţie, dacă persoana era mai aproape de șine, dacă avea o cască în ureche şi nu auzea că cineva îi spunea ”Vezi că vine spre tine”, se putea întâmpla să cadă pe şine”, a precizat Cornelia Dumitrache.

O femeie a murit după ce a fost împinsă în fața metroului

Un incident asemănător a avut loc în New york, acolo unde o femeie a fost împinsă în fața metroului și a murit. Suspectul a fost acuzat de crimă de gradul doi și s-a predat singur la biroul NYPD la mai puțin de o oră după incident, fiind luat în custodie imediat. Potrivit polițiștilor, Michelle Alyssa Go, în vârstă de 40 de ani, a decedat după ce a fost împinsă pe șinele trenului care venea din sens opus.

În timpul unei conferințe de prese, comisarul Keechant Sewell a declarat că incidentul a fost „neprovocat și victima nu pare să aibă nicio interacțiune cu subiectul”. Acesta a mai adăugat că suspectul a fugit de la fața locului după incident. De asemenea, suspectul avea antecedente penale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI