Ce a pățit Mihai Albu după ce s-a vaccinat. A observat imediat și nu i-a venit să creadă

Ce a pățit Mihai Albu după ce s-a vaccinat. A observat imediat și nu i-a venit să creadă
Ce a patit Mihai Albu dupa ce s-a vaccinat

Mihai Albu s-a vaccinat astăzi împotriva noului coronavirus cu serul Pfizer. Acesta a povestit pe Facebook ce a pățit în urma acestei decizii. e pare că designerul a fost ”taxat” de către internauți, fapt pe care pe Mihai Albu îl ”bucură”.

Ce a pățit Mihai Albu după ce s-a vaccinat

Mihai Albu a spus în mediul online ce s-a întâmplat după ce a anunțat că și-a facut vaccinul împotriva noului coronavirus.

”Ma bucur extrem de mult ca in urma postarii anterioare, in care ma bucuram ca mi s-a facut vaccinul, un numar “impresionant” de cca 30 followers/friends mi-au dat pass! In urma acestei postari astept cel putin tot atatea actiuni de la cei care ma blameaza ca am facut acest vaccin… Era momentul sa fac putin loc celor care nu se simt ofuscati de actiunile personale in care cred. Daca exista vreo sansa sa scapam cat mai curand de “fuc*ing pandemic” eu sunt total pentru! Oricum ar fi, eu le respect tuturor optiunile! Tuturor!!”, a notat Mihai Albu pe pagina de Facebook.

În urmă cu 10 ore Mihai Albu anunța pe Facebook că s-a vaccinat.

”Alpha, beta, gamma…epsilon…PHIzer!”, a scris acesta pe Facebook.

Mihai Albu, afectat de pandemie

Mihai Albu a făcut și el parte dintre cei a căror afacere a avut de suferit în urma pandemiei de coronavirus. Din fericire însă, acesta a reușit în ultimul moment să se redresee.

“Pandemia a afectat pe toată lumea, iar eu nu fac excepție. Pantofii mei erau pentru ocazii speciale iar piața asta efectiv s-a prăbușit, credeam că nu mai apuc anul ăsta. Am avut însă un moment de inspirație și m-am reinventat, m-am reprofilat pe încălțăminte casual, de foarte bună calitate și la prețuri accesibile. Lucrurile nu sunt roz pentru nimeni, am luat și un credit de la bancă pentru a acoperi nevoile firmei, însă sunt mulțumit de cum merg lucrurile acum”, ne-a declarat designerul în urmă cu ceva timp.

Deși a avut ceva dificultăți din punct de vedere financiar, Mihai Albu și-a respectat mereu obligațiile față de fiica lui și i-a virat la timp pensia alimentară de circa 1000 de lei.

“Sunt un om responsabil și îmi achit întotdeauna partea mea de cheltuieli pentru fiica mea. Am plătit mereu pensia alimentară și câteodată chiar mai mult, atunci când am considerat că este nevoie, cum ar fi începutul de an școlar. Atunci cheltuielile sunt mai mari și mi se pare de bună-simț să contribui mai mult”, ne-a mai spus designerul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI