23 dec. 2020 | 14:23

EXCLUSIV Simona Halep, gest urât la adresa unui fan. S-a aflat tot adevărul: ”O îngrijesc să nu fie distrusă”

Monden
EXCLUSIV Simona Halep, gest urât la adresa unui fan. S-a aflat tot adevărul: ”O îngrijesc să nu fie distrusă”
EXCLUSIV Simona Halep, gest urât la adresa unui fan. S-a aflat tot adevărul ”O îngrijesc să nu fie distrusă”

Cătălin Mihalache a fost de două ori în centrul atenției. În 2014, când a obţinut ”Premiul de originalitate” şi suma de 10.000 de euro la concursul ”Românii au talent” (PRO TV), dar și acum 3 ani, când i-a făcut o statuie de 150 de kilograme celebrei jucătoare de tenis Simona Halep, devenită atunci numărul unu mondial. Cum sportiva de top nu l-a contactat niciodată, deși artistul i-a trimis vorbă că poate ridica bustul impozant, Cătălin a rămas cu lucrarea în curte: ”O mai spăl cu furtunul, o îngrijesc, ca să nu fie distrusă de ploaie și de ninsoare”, ne-a declarat Cătălin Mihalache, în exclusivitate pentru Impact.ro, acesta fiind, de altfel, și unul dintre cei mai apreciați caricaturiști din România.

Simona Halep, gest urât la adresa unui fan

Cătălin Mihalache este un artist priceput la toate: pictează, e grafician, desenează chiar și cu degetele de la picioare, însă celebru l-au făcut giganticele statui, care stau la loc de cinste în modesta sa curte din satul Prooroci. Printre lucrări se evidențiază bustul imens al Simonei Halep, Cătălin reușind să surprindă perfect fericirea ei de pe chip, la aflarea veștii că devenise, în 2017, nr. 1 în tenisul mondial. Numai că statuia a rămas de trei ani în curtea bărbatului:

”Simona Halep nu m-a căutat, nu a zis nimic, deși au apărut poze cu această lucrare, pe care i-am dedicat-o din tot sufletul. Dar am grijă de statuie, ca să nu fie distrusă de vreme, o mai spăl de praf, cu furtunul”, ne-a spus Cătălin Mihalache, în exclusivitate, pentru impact.ro.

El ne-a mai dezvăluit și cum a realizat lucrarea: ”Am muncit la ea cam trei zile, cântăreşte 150 de kilograme şi e înaltă de doi metri. E făcută din ciment, nisip, fier beton şi sârme. Am folosit două cutii de vopsea”.

I-a ridicat statuie și lui Smiley

Cătălin Mihalache a uimit o țară întreagă, la concursul ”Românii au talent”, ediția din 2014, unde a desenat chiar și cu degetele de la picioare. Juriul l-a recompensat cu ”Premiul de originalitate” și cu suma de 10.000 de euro, bani din care artistul și-a reparat casa părintească. La PRO TV a legat și o frumoasă prietenie cu Smiley, căruia mai apoi i-a ridicat o statuie și i-a dăruit o caricatură. Cătălin i-a făcut solistului o urare, prin intermediul impact.ro, la aflarea veștii că va fi tătic:

”Le doresc lui Smiley și Ginei Pistol multe bucurii, am auzit că vor fi părinți, ambii au un suflet frumos, pe el l-am cunoscut la ”Românii au talent”, este un om onest și prietenos!”.

Iulia Albu s-a pozat cu piciorul pe umărul lui Becali

Artistul mai are o lucrare în palmares, la care ține enorm, statuia latifundiarului Gigi Becali, care tronează pe marginea șoselei, la intrarea în Scorniceşti, pe DN 65. Bustul are o înalțime aproape doi metri și cântărește câteva sute de kilograme. Recent, Iulia Albu și-a postat pe conturile sociale o fotografie în care apare cu piciorul sprijinit pe umărul statuii, atrăgându-și astfel și câteva comentarii nesărate, pe care însă le-a ignorat cu desăvârșire:

”Mulți se pozează lângă statuie, e un punct de atracție. Oare, Iulia Albu știe că e realizată de mine? Nu mulți știu. Mă bucur însă că prezintă interes și că oamenii se opresc să-și facă poze!”

Cătălin vrea să construiască o statuie de 10 metri, în vârful dealului

Cătălin Mihalache lucrează la un nou proiect, pentru care are însă mare nevoie de ajutor. El face, cu acest prilej, și un anunț, în speranța că va găsi angajați serioși:

”Aș vrea să fac, undeva, în vârful dealului, o statuie de 10 metri. Pe cine ați vrea să reprezinte această statuie? Am nevoie de voi ca să mă ajutați cu cea mai frumoasă idee. O să am nevoie de schele înalte, de câțiva oameni vânjoși, cu credință, care nu consumă alcool, de câteva femei, care sa pregătească mâncarea muncitorilor, și de oameni care să mă ajute cu materiale”, a mai adăugat el, pentru Impact.ro.

Digisport.ro
Nu mai e cale de întoarcere: Rangers vrea să încheie repede ”telenovela Ianis Hagi”
Stirile PROTV
Ce au găsit cercetătorii sub „ghețarul Apocalipsei”. Indică un potențial dezastru pentru întreaga planetă
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
George Simion, probleme cu poliția. A fost implicată și soția sa, Ilinca
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Cum este raiul în realitate: relatarea unui reputat neurochirurg care a intrat în comă. „A fost dovada incontestabilă a realității experienței mele”
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Băsescu are un plan. Toți îl credeau la pământ
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Șoferii scapă de amenzi și puncte de penalizare. Pentru ce abateri nu mai sunt sancționați
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
A ÎNCEPUT a DOUA RECALCULARE! MARIUS BUDĂI anunță ce ADEVERINȚE TREBUIE ADUSE
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro