Ce a pățit mama lui Augustin Viziru. A ajuns de urgență la spital

Augustin Viziru trece prin clipe cumplite, după ce mama lui s-a infectat cu COVID-19. Starea ei de sănătate nu este una prea bună, iar actorul a spus că mama lui a ajuns la spital și acum este internată la Matei Balș.

Augustin Viziru, după ce mama lui a fost internată în spital cu COVID-19: ”E conectată la oxigen”

Actorul a mai spus că a avut și el virusul, în decembrie 2020, însă nu a avut nimic grav, fiind o formă ușoară. De data aceasta, mama lui Augustin Viziru a fost infectată cu COVID-19, iar starea ei nu sunt una bună, ea aflându-se sub supravegherea medicilor.

„Nu am o stare tocmai bună, am internat-o ieri pe mama pentru că are COVID. Nu se simte prea bine. Am avut și eu în decembrie anul trecut, sunt în regulă acum, nu am avut mari probleme. Stiu inca ca mama este pe mâini bune. Sincer, îmi era frică de spital, am dus-o la Matei Bals cu Salvarea și totul este bine. Este sub control,  conectată la un aparat cu oxigen. Eu sunt mai mămos de fel, de când a plecat tata, care era ALFA suprem, am rămas eu”, a declarat Augustin Viziru, invitat în emisiunea lui Cristi Brancu.

Actorul nu își pierde însă speranța și speră că starea mamei sale se va îmbunătăți. Augustin Viziru este tătic acum, așa că trebuie să fie puternic pentru fetița lui. Noul rol în care l-a pus viața este unul dintre cele mai importante din viața lui, iar actorul îi face față cu brio.

Augustin Viziru, topit după fetița lui: „Avem un copil bun”

„Am un copil cu personalitate, nu e genul care să aibă răbdare. Trebuie să fie cum vrea ea mereu. Și este un copil foarte cuminte. Pot spune că avem un copil bun, dormim noaptea. Eu sunt în permanentă de garda noaptea. Dimineața avem un ritual:  ne trezim, ne iubim, începe joacă. Nu știu ce să fac că nu mă lasă să o pup, cred că e din cauza bărbii”, a mai spus actorul.

Augustin Viziru s-a transformat din băiatul rău al telenovelelor, într-un tătic model. Actorul are o familie superbă alături de iubita lui, pe care a ținut-o secret mult timp. Acum, Augustin este topit după fiica lui și încearcă să își ajute iubita ori de câte ori are ocazia în ceea ce privește fetița lor.

„Sunt un om prea norocos. Mă trec niște sentimente… Nu mai țin minte unde am cunoscut-o. Eram într-o locație unde se socializează, ne-am intersectat privirile. Nu știu cum să definesc sentimentele mele.

Pur și simplu, mi-a captat privirea. Eu nu m-am așteptat să ajung în poziția asta niciodată. Știi cum e trecută la mine în telefon? «Stăpâna»! Nu credeam vreodată că pot să găsesc pe cineva cu care să mă înțeleg atât de bine. Îmi place că are personalitate” a povestit actorul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI