Augustin Viziru e dărâmat. Covid-19 a intrat și în familia sa: ”Am internat-o ieri”

Augustin Viziru e dărâmat. Covid-19 a intrat și în familia sa: ”Am internat-o ieri”
Augustin Viziru e daramat

Actorul Augustin Viziru trece prin momente grele. Mama acestuia a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, iar starea acesteia nu este una prea bună.

Augustin Viziru e dărâmat. Covid-19 a intrat și în familia sa

La o emisiune de televiziune, Augustin Viziru a spus că mama sa a ajuns la spital, iar acum este internată la Matei Balș. Augustin Viziru a fost invitat în emisiunea lui Cristi Brancu, acolo unde a povestit că anul trecut, în luna decembrie, a contractat noul virus. Din fericire pentru actor însă, actorul a avut o formă ușoară de coronavirus, doar că acum mama acestuia este infectată cu noul virus, iar starea ei nu este una prea bună. Aceasta este în spital, la Matei Balș, unde este ținută sub supraveghere medicală.

Cum se simte mama lui Augustin Viziru

„Nu am o stare tocmai bună, am internat-o ieri pe mama pentru că are COVID. Nu se simte prea bine. Am avut și eu în decembrie anul trecut, sunt în regulă acum, nu am avut mari probleme. Stiu inca ca mama este pe mâini bune. Sincer, îmi era frică de spital, am dus-o la Matei Bals cu Salvarea și totul este bine. Este sub control,  conectată la un aparat cu oxigen. Eu sunt mai mămos de fel, de când a plecat tata, care era ALFA suprem, am rămas eu”, a spus Augustin Viziru, la Exclusiv VIP.

Cu toate că este îngrijorat pentru mama sa, Augustin Viziru încearcă să vadă partea pozitivă a lucrurilor, sperând că totul o să fie bine. De altfel, fiica lui este cea care îi dă putere și îl face să zâmbească. Augustin Viziru a spus că își petrece mult timp alături de cea mică.

„Am un copil cu personalitate, nu e genul care să aibă răbdare. Trebuie să fie cum vrea ea mereu. Și este un copil foarte cuminte. Pot spune că avem un copil bun, dormim noaptea. Eu sunt în permanentă de garda noaptea. Dimineața avem un ritual:  ne trezim, ne iubim, începe joacă. Nu știu ce să fac că nu mă lasă să o pup, cred că e din cauza bărbii”, a mai declarat Augustin Viziru, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Augustin Viziru a vorbit, în trecut, și despre femeia care l-a cucerit iremediabil.

„Sunt un om prea norocos. Mă trec niște sentimente… Nu mai țin minte unde am cunoscut-o. Eram într-o locație unde se socializează, ne-am intersectat privirile. Nu știu cum să definesc sentimentele mele.

Pur și simplu, mi-a captat privirea. Eu nu m-am așteptat să ajung în poziția asta niciodată. Știi cum e trecută la mine în telefon? «Stăpâna»! Nu credeam vreodată că pot să găsesc pe cineva cu care să mă înțeleg atât de bine. Îmi place că are personalitate”, a mărturisit Augustin Viziru la PRO TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță.