Ce a pățit fosta soție a lui Mădălin Ionescu după ce a apărut indecentă în Vama Veche

Ce a pățit fosta soție a lui Mădălin Ionescu după ce a apărut indecentă în Vama Veche
Ce a patit fosta sotie a lui Madalin Ionescu dupa ce a aparut indecenta in Vama Veche

O nouă zi, o nouă controversă în showbizul românesc. Fosta soție a lui Mădălin Ionescu s-a despărțit de partenerul ei de viață tinerel, după ce bruneta s-a afișat indecentă pe plaja din stațiunea Vama Veche. Ce s-a întâmplat, de fapt, între Mihaela Coșerariu și iubitul ei Cătălin.

Ce a pățit fosta soție a lui Mădălin Ionescu după ce a apărut indecentă în Vama Veche

S-a rupt lanțul de iubire pentru Mihaela Coșerariu. Fosta soție a lui Mădălin Ionescu trece prin momente dificile, după ce s-a despărțit de iubitul ei Cătălin. Cei doi au fost surprinși pentru prima dată împreună, în public, la începutul anului 2021, mai exact în luna ianuarie. Păreau tare fericiți împreună, de parcă nimic nu i-ar putea despărți.

Cu toate acestea, se pare că destinul a avut alte planuri pentru focoasa brunetă și fostul ei iubit, despre a căror relație apropiații cuplului spuneau că nu mergea atât de bine și că separarea lor ar fi fost inevitabilă, la un moment dat.

Mihaela Coșerariu și Cătălin Șerbănescu s-au despărțit la scurt timp după ce cei doi amorezi au fost surprinși în tandrețuri pe plaja din Vama Veche, acolo unde s-au afișat precum doi adolescenți îndrăgostiți. Fosta soție a lui Mădălin Ionescu și-a schimbat statusul în „singură” pe rețelele de socializare, iar fostul ei partener le-a menționat prietenilor săi virtuali „Culmea singurătății: să n-ai nici fostă iubită!”, semn clar că cei doi nu mai formează un cuplu.

Mihaela Coșerariu a făcut furori topless pe plaja din Vama Veche

Tânărul afacerist este primul bărbat cu care Mihaela Coșerariu s-a afișat public după 11 ani de la divorțul de celebrul prezentator TV Mădălin Ionescu. Cei doi au fost împreună timp de un an de zile, până acum câteva zile când relația lor s-a sfârșit. Mihaela este, în continuare, o femeie extrem de curtată de reprezentanții sexului puternic, având un trup de invidiat și un simț al umorului extrem de dezvoltat.

Recent, senzuala brunetă a făcut spectactol pe litoralul românesc, acolo unde Mihaela a întors capetele tuturor domnilor de pe plajă, purtând un slip minuscul și nimic în partea de sus a corpului. Acest lucru părea că nu-l deranjează deloc pe iubitul ei mai tânăr, care nu-și mai putea dezlipi mâinile de pe ea.

După cum se poate observa din galeria foto de mai sus, fosta soție a lui Mădălin Ionescu pare să fi descoperit secretul tinereții veșnice, având un trup de adolescentă.

Mihaela Coșerariu și Mădălin Ionescu au divorțat acum 11 ani și au doi copii împreună, Ștefania și Filip.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI