Ce a pățit Florin Marin într-un local de fițe din București: ”Am apelat la 112”

Ce a pățit Florin Marin într-un local de fițe din București: ”Am apelat la 112”
Ce a pățit Florin Marin într-un local de fițe din București?

Florin Marin a semnalat un incident incredibil. Acesta a fost nevoit să cheme autoritățile în urma scenelor pe care mulți dintre români nu le-au înțeles. Ce s-a întâmplat cu celebrul personaj controversat care s-a iubit cu preotul Philip Clements?

Florin Marin, nevoit să apeleze la 112. Ce a pățit într-un local de lux din Capitală?

Florin Marin s-a făzut cunoscut românilor odată cu povestea de iubire controversată pe care a avut-o cu preotul Philip Clements. Acesta nu mai are liniște pe niciun plan de la decesul omului Domnului.

Fostul iubit german i-a creat discuții și un scandal imens care a ajuns public, iar alt episod nu-i dă pace acum. Florin a avut parte de un incident într-un local de fițe din Capitală. Tânărul a fost dat afară cu forța de bodyguarzi care se ocupau cu liniștea și ordinea din restaurant.

Cel din urmă a venit în prim-plan să povestească ce s-a întâmplat și cum s-a petrecut totul, trezindu-se din neant într-o postură șocantă. Tânărul a afirmat totuși că s-a pus rău cu unii din oamenii ordinii, ulterior a fost scos afară din incintă, dar susține că gestul său a fost motivat și i s-a părut în schimb anormală reacția bodyguard-ului.

În acel moment s-a simțit nedreptățit și a sunat la numărul unic de urgență 112: „Am apelat la 112, n-am stat foarte mult la telefon cu doaman respectivă. I-am explicat că mă confrunt cu situație de xenofobie și dânsa a spus:

„Trimitem imediat pe cineva la locul faptei”. În două minute poliția a fost în fața mall-ului respetic. Au venit doi polițisti de vârsta mea, după care au mai venit două mașini de poliție și jandarmeria. Poate ei s-au gândit că suntem mai mulți în gașscă, s-au gândit că suntem mai mulți implicați”, a povestit acesta.

„Nu-mi venea să cred că mi s-a întâmplat așa ceva”

Totul se întâmpla în timp ce el era în afara clădirii, mai apoi au venit polițiștii care l-au legitimat și cărora le-a explicat toată situația care i-a uimit și pe aceștia.

„Eram atât de supărat încât mie nu-mi venea să cred că mi s-a întâmplat așa ceva. Domnii polițiști au spus să merg cu dânșii pentru a depune o plângere penală împotriva acestui individ. După câte m-am uitat eu la acest tinerel bodyguard am observat că deja îi părea rău și a înaintat spre noi cu doi pași și a spus: „Îmi cer scuze, mii de scuze, nu mi-am dat seama”. Eu fiind un tip iertător, mi s-a făcut milă”
Florin Marin (Sursa: Antena Stars)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI