Ce a pățit Florin Marin după ce a moștenit o avere după moartea soțului său. Karma a acționat

Ce a pățit Florin Marin după ce a moștenit o avere după moartea soțului său. Karma a acționat
Ce probleme are Florin Marin după moartea soțului milionar. Cine vrea să îi fure averea

Florin Marin, românul ce a moștenit o avere impresionantă după moartea soțului său, se confruntă cu foarte multe probleme. Philip Clements a murit la vârsta de 81 de ani în România, lăsându-i tânărului o sumă de 250.000 de euro de care nu se poate bucura liniștit.

Florin Marin a moștenit o avere uriașă după moartea soțului. Ce probleme are, de fapt

Modelul Florin Marin, în vârstă de 28 de ani, s-a îmbogățit peste noapte după ce soțul său i-a lăsat o moștenire generoasă. Philip Clements, un bărbat britanic extrem de bogat, s-a mutat în România pentru a sta aproape de soțul său. Totuși, cei doi nu au avut foarte mult timp la dispoziție pentru că acesta a decedat pe data de 31 mai 2020, lăsându-și toată averea pe mâna tânărului partener.

Dacă toată lumea credea că tânărul model își va putea continua viața fără provocări, se pare că se întâmplă exact opusul. Florin Marin s-a plâns că este victima persoanelor ce vor să îi fure averea, așa că se gândește foarte serios să vândă locuința în care stătea alături de regretatul soț și să își cumpere o nouă casă, dar și o mașină.

„După ce Philip a murit, mulți oameni au fost interesați să aibă o relație cu mine. Știu de ce. Pentru a se bucura de toți banii care mi-au rămas. Am știut, de la început, că banii vor atrage mulți oameni, dar nu sunt prost.”, a spus românul.

Ce vrea să își cumpere Florin Marin după decesul partenerului

Tânărul model a avut foarte multe probleme cu familia fostului soț după ce rudele bărbatului l-au catalogat ca fiind o persoană pe interes. Pentru a le răspunde cu aceeași monetă, el le-a interzis participarea la nunta cu Philip Clements. După moartea partenerului, modelul vrea să vândă apartamentul de lux lăsat de britanic și să investească în alte proprietăți.

„Vreau să mă relaxez după acest an. Am decis să vând apartamentul pe care mi l-a cumpărat Philip. Știu că o mulțime de oameni se gândesc că o să devin sărac. Nu, îl vând pentru că am decis să fac o schimbare în viața mea, nu pentru că am nevoie de bani. Vreau să îl vând pentru că îmi doresc să fiu mai relaxat și să închid această poveste.

Nu înseamnă că vreau să uit de fostul meu soț. Doar îmi doresc să am un nou început, o nouă viață și o nouă casă. Am multe amintiri aici cu Philip și vreau să le păstrez în mintea și în inima mea, dar nu și să stau în același loc în care am locuit cu el.”, a mai zis tânărul român, potrivit Daily Mail.

Florin Marin își dorește o nouă relație. Ce a spus despre viața lui amoroasă

De asemenea, Florin Marin își dorește să înceapă o nouă relație, dar nu a putut să se gândească până acum la un alt bărbat. Tânărul speră că, dacă apartamentul o să fie vândut, el o să aibă parte de un nou început și de o nouă dragoste. Până acum, modelul nu a putut să își refacă viața pentru că încă se gândește la noul partener.

„Am încercat să îmi fac o nouă relație pentru că Philip îmi spunea mereu că atunci când o să moară trebuie să merg mai departe și să mă îndrăgostesc de alcineva, iar acest lucru nu o să reprezinte o problemă. Am încercat anumite relații cu unele persoane, dar nu au mers pentru că mă gândesc la el. Încerc să vorbesc cu oamenii pe care îi întâlnesc de trecutul meu, de Philip. Încep să fiu puțin trist și mă gândesc că nu vreau alt bărbat, așa că îi resping pe toți. Dar sper să am parte de un nou început.”, a mai zis Florin Marin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI