Bianca Drăgușanu, atac la Lili Sandu după ce a născut. Rușine! Ce a putut să îi spună

Bianca Drăgușanu, atac la Lili Sandu după ce a născut. Rușine! Ce a putut să îi spună
Bianca Drăgușanu, în scandal cu Lili Sandu

Bianca Drăgușanu se introduce într-un posibil scandal din showbiz. Actuala parteneră a lui Alex Bodi o atacă la Lili Sandu, la scurt timp după ce a născut. Ce a putut să spună fosta asistentă de televiziune despre proaspăta mămică?

Bianca Drăgușanu, în scandal cu Lili Sandu

Fosta prezentatoare de televiziune a făcut-o cu ou și cu oțet pe Lili Sandu după ce aceasta a afirmat că îi este dor de sentimentul de gravidă. Ceea ce a urmat pe rețelele de socializare a fost greu de înțeles pentru unii dintre fanii celor două vedete. Blondina, o fire foarte transparentă și directă, a spus mereu orice a deranjat-o. Aceasta a fost extrem de tranșantă când a auzit de ceea ce a afirmat Lili în spațiul public. Enervată al culme, iubita lui Bodi nu s-a mai putut abține și a răbufnit pe contul ei de Instagram, aruncând niște cuvinte extrem de dure către proaspăta mămică. Motivul?

Bianca susține că nu crede absolut nimic din ce spune vedeta și că totul este o pură strategie. Fosta asistentă de televiziune este de părere că Sandu caută atenție, iar pentru a o câștiga mai aduce vorba despre subiecte sensibile precum cel de care s-a „agățat”, consideră blondina. Momentan, proaspăta mămică nu a comentat în spațiul public toată crtitica adusă de fosta soție a lui Victor Slav.

„Afirmațiile pe care le-a făcut ea m-au lăsat mască. Auziți ce zice, nene! „Mi-e dor de sentimentul să fiu gravidă din nou. A fost foarte emoționant!’ Să mori tu? Păi tu ai o lună de când ai născut, nebuno! Și ție ți-e dor să fii gravidă din nou! Să ce? Să te duci la baie de o sută de ori pe noapte, să ai burta aia imensă, să nu poți să fii activă și să stai ca o moluscă?!”
Bianca Drăgușanu 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

What a wonderful throwback! ? Missing my pregnancy days because I had an amazing time… #tbt #pregnancyjourney

O postare distribuită de L I L I S A N D U (@lilisandu_official) pe

„Sunteți niște amărâte care veniți iar să mințiți poporul cu televizorul”

Fanii cred totuși că Drăgușanu a criticat prea aspru cele susținute de Lili, dar și că cea din urmă readuce în prim-plan subiectul sarcinii pentru a primi cel puțin pentru încă o vreme ceva mai multă atenție, atingând inimile mămicilor care o urmăresc.

”Am ajuns la o concluzie: că poț să spui multe ca să câștigi simpatia oamenilor sau antipatia. (…) Sunteți niște false astea care ați născut acum o lună de zile, sunteți niște amărâte care veniți iar să mințiți poporul cu televizorul”, a mai adăugat fosta prezentatoare, conform spynews.ro. Fanii actriței așteaptă cu sufletul la gură replica acesteia în privința jignirilor aduse în spațiul public.