Ce a pățit femeia cu cele mai lungi unghii din lume atunci când a renunțat la ele. Moment copleșitor

Ce a pățit femeia cu cele mai lungi unghii din lume atunci când a renunțat la ele. Moment copleșitor. Sursa foto: Youtube

Femeia care a fost înregistrată de Cartea Recordurilor ca având cele mai lungi unghii din lume este dezamăgită după ce a rămas fără ele. Nu a vrut să le taie sau să scape de ele, dar așa a fost să fie.

Ce a pățit femeia cu cele mai lungi unghii din lume atunci când a rămas fără ele. Moment copleșitor

Femeia cu cele mai lungii unghii din lume a rămas fără ele. Femeia este înregistrată în Cartea Recordurilor ca având cele mai lungi unghii de pe mapamond. Deținătoarea recordului a povestit cum a rămas fără recordul care a făcut-o celebră.

Lee Redmond, femeia din Cartea Recordurilor cu cele mai lungi unghii din lume, a povesit cum le-a pierdut. Lee Redmond nu ar fi renunțat la unghiile sale lungi pentru nimic în lume, dar le-a pierdut într-un grav accident rutier în care a fost implicată, transmite Mirror. Lee Redmond se afla într-o mașină care a intrat în alte trei mașini. În urma impactului, femeia cu cele mai lungi unghii din lume a fost aruncată din mașină. În acel moment unghiile sale incredibil de lungi au fost smulse, rupte.

Ce a pățit femeia cu cele mai lungi unghii din lume atunci când a renunțat la ele. Moment copleșitor
Ce a pățit femeia cu cele mai lungi unghii din lume atunci când a renunțat la ele. Moment copleșitor. Sursa foto: cio.me

Unghiile erau parte din identitatea lui Lee Redmond

Primul lucru pe care l-am observat a fost o unghie și am început să plâng. A trebuit să accept doar că nu puteam schimba nimic. Lucrul care m-a deranjat a fost că aceea era identitatea mea. Am simțit că am pierdut o parte din asta”, a spus Lee Redmond.

Femeia cu cele mai lungii unghii a mai povestit că după accidentulrutier, a început să adune resturile rămase din unghii pentru a le păstra ca amintire. Lee Redmond nu și-a mai tăiat unghiile din anul 1979. Ea a mai adăugat că le îngrijea cu multă atenție pentru a rezista. De asemenea, Lee Redmond a povestit că era foarte mândră de unghiile sale, dar a trăit și momente dificile din cauza lungimii acestora.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI