Ce a pățit Dorian Popa în garsoniera din București. A ajuns acasă și a fost uluit de ce a văzut

Ce a pățit Dorian Popa în garsoniera din București. A ajuns acasă și a fost uluit de ce a văzut
Dorian Popa a fost uluit de ce a găsit în garsonieră

Deși mereu îl vedem bine dispus și zâmbind, din când în când și lui Dorian Popa îi bat problemele la ușa casei. Locuința artistului a fost vandalizată. Vedeta a făcut primele declarații după incident.

Ce a pățit Dorian Popa în Garsoniera sa din Capitală

Unul dintre cei mai apreciați artiști din România, Dorian Popa este o fire sinceră, deschisă și mai tot timpul îl vedem cu zâmbetul larg deschis. El a reușit să ajungă la inimile tuturor românilor prin felul său de a fi. Din păcate, ca pe fiecare dintre noi, uneori problemele nu îl ocolesc. Recent casa lui Dorian a fost vandalizată.

Este vorba despre garsoniera în care artistul și-a petrecut adolescența. Mai mult, Dorian Popa a locuit acolo timp de șapte ani cu Babs, iubita sa. Dorian a declarat pentru Antena Stars că toate amintirile din perioada în care era ”tânăr și neliniștit” le are din garsoniera respectivă.

”Garsoniera am cumpărat-o acum jumătate de an, dar ea nu este ceva nou pentru mine, pentru că este garsoniera în care eu am trăit alături de iubita mea șapte ani. Este o garsonieră care era oricum jumătate de moștenire de la mama mea, mi-am despăgubit verii cu jumătatea pe care o meritau din punct de vedere legal, evident și am păstrat garsoniera pentru că pentru mine are foarte multe amintiri această garsonieră.”, a declarat Dorian Popa pentru Antena Stars.

Dorian Popa, amintiri din garsonieră

Potrivit lui Dorian Popa, în această garsonieră s-a format ca și om, acolo s-a maturizat și a învățat să economisească. Nimeni nu s-ar fi gândit că de la o simplă garsonieră, artistul va ajunge să locuiască acum într-o vilă de lux de 500 de metri pătrați? Cât despre neplăcerile pe care le-a avut la bloc, artistul a povestit un episod recent care i-a creat mici necazuri.

”Am întâmpinat niște mici nepăceri pe care le-am luat în glumă, evident. Am avut câteva zile fără ușă la garsonieră întrucât am înlocuit și ușa și, din păcate, vecinii au simțit sau cine a fost în trecere pe la vecini, ca să nu acuzăm aiurea, cineva a intrat în scară mai pe scurt, adică o scară protejată de interfon, a aruncat câteva monede în șapa mea nu tocmai uscată pentru că, evident, trebuia câteva ore să stea la uscat, dar apreciezi oamenii, pentru că la sfârșitul zilei o să consider că au aruncat cu bani în mine, le mulțumesc și îi sfătuiesc data viitoare să arunce cu hârtii”, a continuat Dorian.