Dorian Popa, mesaj trist pentru fani. Ce se întâmplă cu Cheluțu, câinele vedetă

Dorian Popa, mesaj trist pentru fani. Ce se întâmplă cu Cheluțu, câinele vedetă
Ce se intampla cu cainele lui Dorian Popa

Dorian Popa trece prin momente dificile, iar motivul este câinele său, care este iubit de toată lumea. Patrupedul urmează a fi operat, iar acest anunț i-a îngrijorat pe fanii artistului.

Dorian Popa, mesaj trist pentru fani

Vloggerul îi ține pumnii animalului său de companie și se roagă ca totul să decurgă bine. Însă anul acesta a fost unul de succes pentru Cheluțu. Animalul a devenit la fel de popular ca stăpânul său, care i-a lansat chiar și o melodie. Astfel că bulldogul francez are peste 16 milioane de vizualizări pe YouTube, semn că fanii îl îndrăgesc foarte mult.

Dorian Popa și-a anunțat fanii încă de seara trecută că urmează o zi încărcată pentru el și Cheluțu. Patrupedul urmează să fie operat, dar stăpânul său nu a dezvăluit încă motivul. Fanii sunt însă îngrijorați și așteaptă cu mare nerăbdare vești de la vlogger și cântăreț. Dorian Popa a fost însă îngrijorat pentru starea de sănătate a câinelui său în urmă cu câteva zile, dar rezultatele analizelor au fost bune. Cheluțu a fost suspect de hipotiroidism, dar a fost numai o alarmă falsă.

Cum a ajuns Cheluțu la Dorian Popa

Fanii își îndreaptă acum gândurile bune spre Dorian Popa și bulldogul său francez. Ei au scris sute de comentarii în care i-au urat patripedului să se facă bine cât mai repede.

“Haide Cheluțu! Știiiu că poți!”, “Toate cele bune”, “Lasă, Doriane, că acum o să iasă un Cheluțu mai puternic de acolo”, sunt numai câteva dingtre reacțiile fanilor. Nici prietenii lui nu au uitat să-i transmită încredere, printre care și actorul Vlad Gherman: “O să fie bine, tată!”

Fanii așteaptă cu nerăbdare vești de la Dorian Popa și speră ca Cheluțu să treacă cu bine peste această operație. Cu toate că este mereu optimist și cu zâmbetul la purtător, vloggerul are și un suflet mare, în special atunci când vine vorba de animăle. Și așa Cheluțu a ajuns să împartă același spațiu cu Dorian Popa, după ce acesta l-a adoptat, fiind îngrijorat din cauza condițiilor în care era patrupedul era ținut. Așadar, Dorian a ales să-l ia cu el și să-i ofere toate îngrijirile de care avea nevoie.

“Am zis că nu e tratat cum trebuie și am întrebat dacă pot să-l iau eu (…) L-am luat și a stat o lună jumătate internat. Era o mini-vedetă încă de când era în spital, pentru că rezidenții îl vedeau, făceau story-uri cu el și îmi dădeau tag”, povestea cântărețul în urmă cu ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI